Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Правителството на Слави е триумф на колониализма и мафията...

Правителството на Слави е триумф на колониализма и мафията. Почти всички са юпита, има и откровени мафиоти. 

"Девети"  от Добри Божилов

Ники Василев от НДСВ и Тройната коалиция - премиер. Да припомня, че той продаде БТК за 200 млн. евро 🙂 После я препродадоха за 1 милиард. 

Бившият зам.-министър на НДСВ, Любомир Дацов е министър на икономиката. Шефът на една от американските централи (издоили милиарди) поема енергетиката.

За министър на образованието е предложена Наталия Митева - директор в "Америка за България". Гей и джендър културата нахлува неудържимо сред децата...

Културата - Станислава Армутлиева - главен рекетьор на всички музиканти и медии по музикални права. Монополист на почти всички чужди изпълнители 🙂

Ако съм на мястото на Корнелия Нинова, не бих гласувал този абсурд. От нея зависи всичко...

 

Добри Божилов, писател 

"Задругата""Заветът""Девети"

12.07.2021

 

3 коментара:

  1. В самото заглавие е "заровено кучето" - предложеното правителство няма да мине в парламента и служебното ще прдължи да си управлява, а Слави ще излезе чист като сълза: Аз исках да съставя правителство, но лошите не ми дадоха, т.е. не той ще е виновен, а другите. За това и кандидатурите му са толкова нефелни. Явно има някаква уговорка с Радев, служебното правителство да разпердушини ГЕРБ, пък после - каквото сабя покаже. Което пък от своя страна не е никак лошо, защото ще покаже и на следващите които ще дойдат, какво може да им се случи, ако не вървят в правия път. Малко в сферата на конспирациите звучи, но с твърде голям процент да се сбъдне.

    ОтговорИзтриване
  2. Ако може леко да ви допълня. Нашия идиот, вече не е наш идиот. Идват други идиоти. Все си мисля че Боку си изяде главата с приказките за туристическите корабчета в Черно море. Мисля си и че ще е непростима грешка ако краварите не са вербували млад и перспективен пилот. Гледайте им делата а не какво говорят говорят.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Елена Гунчева
      ТУЛУПЩИНАТА ОСТАВА…..
      Истината е, че СлавитУ, освен Магаданс и бенда, други експерти няма. Има калинки, които веднага се завъртяха във вихъра на властта, а той е толкова самовлюбен, че е готов да се стеле на Козяк, само и само да продължи да бъде новия месия. Ама не е и никога няма да бъде!

      А сега чакам изтрезняването. Ще бъде бавно, мъчително, с позиви за повръщане и сиво-зеленикав тен, като след месец алкохолизъм с мастика, бира и рикия. Под звуците на чалга!

      А, честито на чалгарите и царските козяк-калинки! Ама останалите какво сме виновни, не разбрах, че трябва да живеем в същата държава като тулупите, които махнаха Онуй, но продължават върло да се придържат към тулупщината!

      https://svobodnoslovo.eu/%d1%82%d1%83%d0%bb%d1%83%d0%bf%d1%89%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d0%b0/

      Изтриване