"Изгореният" - пълната нередактирана версия на "Заветът", е публикувана безплатно като Е-книга...

"Заветът" - втората книга от Хрониките на Задругата, бе издадена през 2020 г. и се превърна в бестселър. Сега излиза безплатно, като електронна книга, под оригиналното си заглавие - "Изгореният". Налична е също във вариант за печат (А4, по 2 страници на всяка - вж. най-долу).

Така публикуваната версия е с около 50% по-голяма от излязлата на хартия. В името на пестенето на страници, с цел по-голяма цена, спрямо разходите, издателите обичат да осакатяват книгите, което наричат "да е в по-сбит вид". Това лишава читателите от възможността да се насладят на пълното послание на автора.

В този вариант ще разберете за задграничните дейности на Задругата във Венеция, за изпитанието чрез женско изкушение, за свещениците и манастирите, в които се пазят тайните оръжия на Братството, както и много други детайли, неправилно съкратени в "Заветът".

Авторът не се отказва и от първоначалната версия, така както Димитър Димов не се е отказал от нито една от двете редакции на "Тютюн". Но по-пълна, и с по-точно заглавие е тази електронна книга...

Приятно четене...


Добри Божилов

16.10.2021

 

Безплатно сваляне от тук:

"Изгореният"

"Изгореният" - Версия за печат 

Няма коментари:

Публикуване на коментар