Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

ЕС въведе професия "доносник"... Всяка фирма трябва да назначи човек, който да докладва на властите за "нередности"...

Европейският съюз може би ще изчезне, но не както си го представяме, а като се превърне в лудница. Тогава няма да е вече "съюз", а клиника...

Написаното в заглавието не е никаква шега. Още от догодина фирмите с над 250 служители, трябва да назначат специално лице, което да наблюдава за нередности и да докладва на властите. От 2024 г. става задължително и за фирмите с над 50 служители.

"Девети"  от Добри Божилов

Това е предният проект на един от най-големите малоумници в Комисията - Франс Тимерманс, който наскоро дойде, за да закрива ТЕЦ-овете ни. Той е същият, който твърди, че зелената енергия не е проблемът, а е решението, и трябва повече зелена енергия, за да не се стига до ситуации като днешната.

Изпаднал в пълно безсмислие на съществуването си, Европейският съюз се чуди какви безумия да измисли, след което те се спускат като задължителни директиви на страните-членки.

Позицията "доносник" е абсурдна. Представете си как ще се гледа на този човек, и в каква изолация и омраза ще попадне. Кандидати за подобна длъжност едва ли ще има много, което предполага заплатите да се повишат драстично. Т.е. не само шпионираме фирмите, но и те ще си плащат скъпо и прескъпо за това.

Ефективността на доносник, за който всички знаят, е почти нулева. Той единствено ще предизвиква напрежение и конфликти в колектива, т.е. ще се влоши качеството на работата. Знаейки, че ги наблюдават, хората ще внимават как да се предпазят, и ще мислят по-малко как да си изпълняват задълженията.

Изначално, шпиономанията и контролът са контрапродуктивни. Фирми, които прилагат прекалено строг надзор над служителите си, лесно ги губят. Затова и интелигентните фирми не го правят. Днес, с камери и чипове може да се наблюдава всичко и навсякъде. Но камерите не могат да свършат работата, и мотивираните служители са по-свободните.

ЕС е в състояние на типичната империя, разлагаща се отвътре - превзета на глупост и безумия, превръщаща какви ли не глупости в приоритет - гейове, джендъри, зелени, доносници, права на педофилите и пр.

Краят не изглежда далеч...


Добри Божилов, писател
"Сказанието""Изгореният""Девети"

Няма коментари:

Публикуване на коментар