Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Спасение от политиците: Др.Ким обяви, че прави всички граждани на С.Корея, и никога няма да ги освободи от него...

Изненадващо решение на всички проблеми на България се появи, от... Северна Корея. Часове след решението на Конституционния съд, което постанови, че от Канада зависи кой ще става министър в България, другарят Ким Чен Ун - върховен лидер, председател на Партията, Президент, и духовен водач на Корейския народ, обяви че връчва гражданство на всички основни български политици, като започнем от Бойко Борисов и Ахмед Доган, и свършим с кмета на Симитли (от ГЕРБ).

"Девети"  от Добри Божилов

Съгласно Конституцията, и решението на КС, всички тези хора трябва незабавно да напуснат постовете си, и не могат да заемат нови. Могат обаче да се занимават с бизнес, което донякъде е решение на казуса с Доган.

Според решението на КС, едно гражданство се прекратява, едва когато съответната страна вземе официално решение за това. Така Кирил Петков, макар и заявил молба за отказ, не е могъл сам да се освободи, а е трябвало да чака "подпис" от Отава.

"Другарят Ким Чен Ун не възнамерява да подписва никакви освобождавания от гражданство. Той е загрижен за Българския народ, и няма да позволи тези престъпници и мошеници да се върнат във властта. България и Северна Корея имат добри отношения още от времето на Тодор Живков и Ким Ир Сен, и днес внукът на първия Председател на Републиката, се притичва на помощ на изстрадалия Български народ", се казва в съобщението от Посолството на КНДР.

Припомняме, преди делото, Кирил Петков предупреди че ако бъде осъден, ще излезе, че други държави могат да уволнят всеки български политик. Но той не само не бе чут, но не му бе дадено - дори като подсъдим, да се изкаже в съда.

Самият Петков е извън списъка на др.Ким, т.е. може да стане премиер след изборите...

 

Добри Божилов, писател
"Сказанието""Изгореният""Девети"

27.10.2021

Няма коментари:

Публикуване на коментар