Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Канада узакони нелегалната имиграция - за да я напуснеш, трябва да си... ваксиниран...

Глобалната правителствена глупост около Ковид и ваксините, вече започна да ражда абсурди.

Канада по същество въведе узаконяване на всички нелегални имигранти на територията си. От февруари, за да напуснаш страната, трябва да си... ваксиниран.

Т.е. ако не си ваксиниран, имиграционните служби не могат да те изгонят :)

Канада е една от мечтите на милиони хора от целия свят. Напорът не е толкова голям, колкото за САЩ, поне досега. Но граница между двете страни практически няма, което означава, че всеки нелегален имигрант в САЩ, може да избяга в Канада, и там да намери удобен пристан.

Гротеската у световните елити минава всякакви граници на въображаемост...


Добри Божилов
Писател
"Сказанието"

17.12.2021

Няма коментари:

Публикуване на коментар