Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Революция срещу телеком наглеците, вдигащи цени - отворете си рутърите свободен достъп и ползване на Viber...

Надига се революция срещу мобилните оператори, в отговор на наглостта им едностранно да вдигнат цените, в нарушение на всякакви договори.
Идеята е всеки да отвори своя WiFi рутър за свободен достъп - напълно, или частично (повечето рутъри го позволяват). Така градовете ще станат зона с по същество безплатно покритие на WiFi, и хората ще могат масово да общуват по Viber и други подобни методи.
Оборотът на мобилните терористи доста ще спадне...
Какво мислите...
Аз лично го поддържам...

Добри Божилов, писател
"Сказанието"
22.12.2021

Няма коментари:

Публикуване на коментар