Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Не пирувайте върху трупа на "конвенцuята", вече ви готвят същото в десетки други закони...

Народът изпадна във фурор от изненадващото решение на Конституционния съд да забрани Истанбулската конвенция. Признавам, и аз се зарадвах, не го очаквах.
Но истината, суровата истина, е съвсем друга - джендъро-соросоидите вече са победили. Заразата е тотално проникнала навсякъде, и Истанбулската конвенция е само едно малко пипалце, което сме отрязали. Истината е, че подходът на сатанистите на Сорос е системен. Той не се ограничава до едно усилие. Той е съвкупност от много политики, които са дублират една друга, и дори някоя да отпадне, друга върши същото.
Ще ви наведа вниманието на няколко примера.
Съдът на ЕС постанови, е всяка държава трябва да признава хомосексуалните бракове, когато се отнася до "право на заселване". Т.е. ако гей-двойка се състои от италианец и аржентинец, то италианецът има право да иде навсякъде в ЕС, и да доведе "съпруга си".
Но ако в някои страни, не се признава еднополовият брак, този съпруг не се води съпруг, и тъй като не е гражданин на ЕС (а е аржентинец), той няма право да дойде.
Само че ЕС разпореди да има право. Въпреки, че по договорите на ЕС, статутът на брака се определя от всяка членка, съдът надвиши правата си и разпореди в този случай, да се признава гей-бракът, където и да е сключен.
Това решение вече се прилага и в България. Отказ на МВР да допусне такава гей-двойка да се засели, бе отменен от Административния съд. Т.е. частично гей-бракът у нас вече е валиден, въпреки ясна разпоредба на Конституцията.
Нищо не пречи утре Европейският съд да разшири още понятието. Например гей-двойка от Люксембург идва и иска да осинови дете от България. Съдът не позволява - защото по нашия закон, такова "семейство" не съществува. Двойката се жали в Европейския съд, и той постановява - "за нуждите на осиновяването, трябва да се признава всеки валиден някъде в ЕС, брак".
Точно по същия начин стана с правото на "заселване". Беше отказано такова, защото "това не е брак", но съдът го наложи.
Част от правната мисъл, вкл. президентският съветник Борислав Цеков, се опитват да омаловажават този въпрос. Когато му казах, че това е първа стъпка, и после ще има друга, той ме изгони от профила си, и от групите, които администрираше. В свое обширно интервю, Цеков успокоява, че решението на Европейския съд е само и единствено до правото на заселване, и не засяга наследствени права, осиновявания и пр.
Но питам - то така беше и със самото право на заселване. Беше прерогатив на местните правителства. И като не признават еднополовия брак, няма заселване. Обжалваха в съда, и той го наложи. Какво пречи същото да стане и с осиновяванията?
Ами ако почине български гражданин, който има еднополов брак в Англия? По английския закон, съпругът е съвсем легален. Трябва да е наследник. Но по българския, не е съпруг. Този въпрос ще стигне до Европейския съд, защото ще става дума за пари. И съдът ще каже (защото самият съд е от неолиберали), че "за целите на наследството трябва да се признава всеки брак". Няма никаква разлика между "наследство" и "заселване" от правна гледна точка.
После същото ще стане и с осиновяванията.
В този смисъл, предупреждавам - соросоидите не спят, те са много пипала и проникват.
Ще наведа вниманието ви и на друго, още по-важен пример - така наречените "Права на детето". От години се правят опити за въвеждане на "детско правосъдие", за супер силни социални служби и пр. Т.е. за това, дето е достигнало абсурдни размери в Норвегия. Но това се натиска да стане и тук. И то по няколко линии. И периодично се появява законопроект, който да го прокара.
Частично вече го постигнаха - измислиха втората предучилищна група за децата. Вече задължително влизат на 5 години в училище или детска градина, дори родителите да не искат. А напорът е да ги взимат още на 4 години.
Натискът за "правата на децата" е друга "Истанбулска конвенция". Целта е да се видоизмени семейството, да му се отнемат права, децата да станат на държавата, а не на родителите.
И тогава - ако кажеш на дететото си, че хомосексуализмът е лош, може да ти го отнемат, защото държавата мисли друго. И дори да го дадат за осиновяване в семейство на гейове.
И това върви. Изобщо няма протести срещу него, или те са доста малки. Народът се фокусира върху Истанбулщината, но заразата продължава по други пътеки.
Ежегодният гей-прайд е същото. Постоянна пропаганда, която промива все повече мозъци. Изумително е, че подобно събитие, след първия народен бунт, би следвало да се забрани напълно. Вместо това то се налага със сила от властта! Т.е. това доказва, че властта служи на Сорос!
Покварата върви и в училищата. Джендър часове вече се допускат, има и заповед от Инспектората за такова "сътрудничество". Директори се уволняват, ако не сътрудничат. Т.е. пипалцето в българското училище вече е пуснато, и не е отсечено.
Съвсем скоро на европейско ниво предстои нова истерия - смяна на пола, заради по-ранна пенсия. Това вече се случва. Тъй като жените се пенсионират по-рано, започна джендъризация, за да се спре работа по-млад. Има дела по въпроса.
Тези дела ще стигнат и от ЕС, и ще има прецедентно решение. И то ще е задължително и у нас.
Истината е, че ВОЙНАТА СЕ РАЗРАСТВА И ВРАГЪТ НАСТЪПВА. А ние сме спечелили една малка почетна битка. Опитаха да вкарат джендърите, през правата на жените. Но защо мислите, че могат да ги вкарат само от там? Ще ги вкарат през правата на децата, или през правата на мигрантите. Пътеки много.
Истината е, че трябва да се води пълномащабна война с това. Трябва да се порицаят и лекуват изобщо хомосексуалните отношения. Трябва да се укрепи консервативното семейство, и да се наказва всяко посегателство над него. Трябва да се рестартира старата ценностна рамка, която се е доказала през вековете.
Срещу нас е последователно ЗЛО, и с него трябва да се води истинска настъпателна война, а не само да се браним. Трябва да се борим за обрат в ЕС - страните, които са признали гей-браковете, отново да ги отменят. Трудно е, но това е пътят.
Всичко друго е капитулация, с леко подритване, колкото по-спокойно да умираме, докато си мислим, че сме победили...
Победата е тяхна, джендър-хомосексуалният сатанизъм е като Хитлер пред Сталинград и Москва. С тази разлика, че в момента пред Сталинград и Москва няма никаква армия, която да ги защити...

Добри Божилов
28.07.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар