Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Бойко, като гледам какви са ти регистрите, ме е страх да минавам по мостовете ти...


Днес в пореден популистки вопъл, Бойко Борисов обвини "фирмите с ниски цени" за виновни за Търговския регистър, за това че слагали "калпави дискове".
Само че, Бойко - глупако, кой ги избира тия фирми? От 10 години ти управляваш, а дори най-добрите дискове, при това натоварване, изкарват до 3 години.
Значи ти си ги избирал! Ти, и твоята крадлива партия ГЕРБ.
Ти си нагласил твоите хора да "вземат поръчката", пък после какво са направили, кой го интересува.
Обаче не дисковете са проблемът сега. Проблем е, че строиш мостове, пътища, тунели. А, забравихме ли, че лампа в тунел уби жена. ЗАРАДИ ТЕБ, БОЙКО! Ти не осигури необходимата поддръжка и лампата падна.
Докато режеш ленти и риташ топка, след теб държавата е в абсолютен разпад.
И като ти гледам регистрите, вече мисля да не минавам по мостове, дето ти си строил...

Добри Божилов
15-08-2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар