Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. Всички мои книги са публикувани безплатно в Интернет. Една по една, те се издават и на хартия от самия автор... В пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо. По-добре четете безплатно...

(Безплатното разпространение е временно спряно, със съдебно разпореждане. Но ще се преборим скоро да отпадне...)

Бойко, като гледам какви са ти регистрите, ме е страх да минавам по мостовете ти...


Днес в пореден популистки вопъл, Бойко Борисов обвини "фирмите с ниски цени" за виновни за Търговския регистър, за това че слагали "калпави дискове".
Само че, Бойко - глупако, кой ги избира тия фирми? От 10 години ти управляваш, а дори най-добрите дискове, при това натоварване, изкарват до 3 години.
Значи ти си ги избирал! Ти, и твоята крадлива партия ГЕРБ.
Ти си нагласил твоите хора да "вземат поръчката", пък после какво са направили, кой го интересува.
Обаче не дисковете са проблемът сега. Проблем е, че строиш мостове, пътища, тунели. А, забравихме ли, че лампа в тунел уби жена. ЗАРАДИ ТЕБ, БОЙКО! Ти не осигури необходимата поддръжка и лампата падна.
Докато режеш ленти и риташ топка, след теб държавата е в абсолютен разпад.
И като ти гледам регистрите, вече мисля да не минавам по мостове, дето ти си строил...

Добри Божилов
15-08-2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар