Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. Всички мои книги са публикувани безплатно в Интернет. Една по една, те се издават и на хартия от самия автор... В пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо. По-добре четете безплатно...

(Безплатното разпространение е временно спряно, със съдебно разпореждане. Но ще се преборим скоро да отпадне...)

Абе крадливи гербери, как със 100 лв. повече данък, ще ми помогнете да си купя кола за 20 хиляди? Единствената цел е да си напълните джобовете...

Безочието и безобразието на настоящата власт мина всякакви граници.
Не само опитаха да вдигнат данъците върху колите, но и сега Президентът като ги поправи, те наглеят и напират да се прегласува.
Герберските кметове като един наскачаха да защитават "екологичната мярка".
Всъщност това не е екологична мярка. Това е чисто ограбване на народа. Да се съберат повече пари за герберските кметове да крадат.
Ако не е така, нека някой ми обясни как като плащам 100 лв. повече за старата си кола, това ще ми помогне да си купя нова?
Най-евтината нова е около 15-20 хиляди лева.
От къде да ги взема?
Кажете, нагли кметчета и герберчета, кажете преди да сме ви окачили на въжето?
Каква "екологична мярка" е нещо, от което нищо няма да излезе. Като изпразните още малко джоба на народа, как той ще стане по-богат та да си купи нови коли?
Няма да стане. 
Т.е. единственият смисъл е ВИЕ да станете по-богати.
Но да знаете, окачат ли ви въжетата, аз съм доброволец да бутам столчетата...
Боклуци, измет, вие сте абсолютната сган на България...

Добри Божилов
14.11.2018