Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Днес Корни укрепи Бойко до 2030 г... Само слухът за "прогресивен данък", вкарва "психо-десните" му патерици с поне 10%...

Днес Корнелия укрепи Бойко Борисов до 2030 г. Минимум.
Самата идея за "прогресивен данък" ще вкара психо-десните патерици на Бойко с минимум 10%.
Познавам тези хора - техните избиратели. Те не гласуват! Някога гласуваха за Костов, но Костов вече го няма, вместо него са някакви палячовци.
Те са разочарован изобщо от "дясното" и си стоят в къщи. С което косвено подкрепят БСП.
Но тези хора работят здраво. Дребни бизнесмени, предприемачи, свободни професии, доктори, зъболекари, нотариуси, ИТ-та. Това са 200-300 хиляди човека, които изтръпват при мисълта за "още данъци". И в момента ги дерат здраво.
Тези хора ще излязат, и ще пуснат за психо-десницата с отвращение. Но просто от страх да не дойде полудялата Корнелия и наистина да вкара прогресивен данък.
После ще си гледаме Бойко-4, Бойко-5, Бойко-6...
Браво, Корни! Направо се гушнете за "голяма коалиция" с Бойко и да дърпаме последния шалтер на тази обречена държава...

Добри Божилов
05.11.2018