Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Като цар на фалшивите новини, Ви казвам - не вярвайте на фейкове за ваксини. Слагайте си ги! Няма никакъв заговор! Не отричайте 100 години медицина!

Като най-големия фалшив новинар, да река - НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ФАЛШИВИ НОВИНИ ЗА ВАКСИНИ.
Това е едно от най-големите малоумия, отричат се десетилетия прогрес на медицината. Връщат се забравени болести, защото неуки родители прочели нещо в Интернет.
Аз фалшиви новини за ваксини не пиша. Слагайте си ваксините! Няма никакъв заговор!
Едно са фейкове за политици - те си го заслужават. Друго са по сериозни въпроси!
Не отричайте ваксините, казва ви го фалшификатор №1 на света!

Добри Божилов, Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар