Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Корнелия даде нови 2 месеца "въздух" на Бойко... Вервайте, че е "опозиция"...

Корнелия Нинова даде поредна спасителна глътка въздух на Бойко Борисов.
Вчера пред софийската организация на БСП, тя обяви, че "след Конгреса поемат курс към предсрочни избори".
Но конгресът е чак в края на януари на 26-ти. Значи едва след това БСП ще предприеме някакви по-съществени стъпки. Като например да изкара 10 хиляди души в София на улицата, вместо да събира 50 хиляди на Бузлуджа.
Защо Корнелия не подкрепи протестите, които щяха да съборят Бойко, все още отговор няма.
Но вече има ясен отговор, че БСП дава 2 месеца на спокойствие на властта, вместо незабавно да се включи в събарянето и.
В момента Бойко се клати - има протести, Каракачанов е супер компрометиран, Горанов - вторият най-важен министър, е на път към оставка, а в Парламента Валери Симеонов започна да се прави на вътрешна опозиция.
И на този фон какво виждаме?
БСП се намесва и за пореден път... подкрепя Бойко.
Точно подкрепа е, когато властта се клати, ти да отложиш твоето включване за след 2 месеца.
Правителство пада при съединени сили срещу него, а не при разпръскване на силите във времето.
А и след 2 месеца кой ще помни какво е обещала Корнелия днес? Може дори тогава да не поеме към избори.
Вече 4 или 5 пъти в критичен момент, БСП се намесва и спасява Бойко. Вдига му топката за "воле" и той става герой.
Няма да има никакви нови избори. Поне не и по заслуга на БСП. А ако случайно народът свали Бойко сам, то след изборите маските ще паднат.
Бойко и Корнелия ще се гушнат в "голяма коалиция" и пак ще си гледаме все същия неолиберален, анти-патриотичен и атлантически курс, който убива страната ни...

Добри Божилов
02.12.2018