Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Познавам 3-4 яки соросоиди, които като минаха 35 години, станаха патриоти и русофили, Сорос ни подрива чрез младите и наивни


Това, което съм написал в заглавието, е съвсем вярно. Опира се на факти.
Няма да споменавам имена, но съществуват такива хора.
И те са доказателство за нещо, наблюдавано от хилядолетия - по-младите са революционно настроени, понякога до глупост, а като остареят - минават на консервативни и разумни позиции.
Нарича се "жизнен опит".
Искам да кажа - родители, внимавайте какво става с децата ви, докато са млади. Възпитавайте ги, и ги предпазете от Сорос, "Америка за България", "Фулбрайт", "Конрад Аденауер" и всякакви подобни подривни организации. Тяхната цел са именно младите, които могат да ползват, докато са млади.
Тези, за които ви говоря, действително бяха яки соросоиди. САЩ, Америка е №1, демокрация, Русия е комунизъм (въпреки че тя е супер див капитализъм отдавна), американските войски трябва да бъдат полицай на света, свободна пазарна икономика трябва да има, да си отворим икономиката за конкуренцията, чуждите инвестиции са най-важното нещо...
Сега ги гледам, станали едни яки русофили и патриоти. Кълнат Сорос, повръща им се от него...
И това не е защото са "обърнали палачинката" и са депутатати или политици от друга партия. ТЕ НЕ СА НИТО ДЕПУТАТИ, НИТО ПОЛИТИЦИ. Обикновени хора са.
Но са пораснали, родили са им се деца, имат семейства, виждат в по-пълна степен реалността.
И виждат пагубното влияние на Запада, който ни е превърнал в дойна крава за всичко - от човешки ресурс, през банките, до сметките за вода.
Паразитните фондации правят кампании и "пърформанси" основно за млади хора. Защото са по-лесни за манипулация. Като ги поканят на едни коктейли, дадат им стипендии, пратят да ги учат в САЩ, и светът става техен. Светът изглежда по-лесен, отколкото е в действителност. Тези млади хора си мислят, че за всички ще има като за тях, ако следват каквото кажат "американците". Те го вярват! Те не го правят от омраза към България! А от заблуждение!
Много са хитри американците. Получава се нещо от типа на "ранното забогатяване" на децата - филмови звезди. Получават милионите на готово, главозамайват се, и след това пропадат.
Чрез фондациите, САЩ и неолибералният елит правят същото с нашите деца.
Главозамайват ги.
А цената на "пърформансите" я плащат родителите им - като дойдат сметките за вода и ток, данъците, и като трябва да купуват Ф-16 по 200 милиона единия.
От един единствен самолет, САЩ ще изкарат повече, отколкото дават на всичките си фондации за цяла година в България! Не са си направили зле сметката - омайвай младите, прави шоу-продукции, протести, манифестации. Накрая ще си продадеш самолетите.
И тока от американските централи ще ти платят. И войски в чужбина ще ти пратят да воюват за теб.
Но всичко това е докато са млади.
После помъдряват и виждат Истината. Която не е на Запад. Тя е в България!
Всъщност, ако се вгледате, дори все още служещите на западняците срещу пари, и те са помъдрели. Колко соросоиди се наместиха за преподаватели във ВУЗ! Защо?
Ами защото са видели, че стипендията от фондацията САЩ могат да ти я спрат по всяко време. А службата във ВУЗ е стабилна. Гарантира един нелош месечен доход, спрямо доста малкото вършена работа. Добра база, от която да си гледаш семейството.
А стипендията отгоре - докато плащат американците, ще правим каквото казват. Ако спрат да плащат, няма да умра от глад.
Същите тези, докато бяха по-млади, караха САМО на стипендии. Защото не разбираха реалността и мислеха, че светът е техен, и е ЛЕСЕН!
Помъдряващите се губят за Сорос. Но той вече е поел следващото поколение. Така работи системата. Превземи образованието, студентите, използвай ги до към 30. После внимавай.
След 35 е съмнително някой още да ти вярва. Ще останат само тия, на които плащаш редовно, т.е. отношенията стават чисто професионални. Няма идеализъм и наивност, които да използваш евтино.
За да не позволим това, единствената преграда са родителите. Училището вече е превзето. Но родителите, семейството, те могат да внимават.
То заради това и са всички атаки срещу семейството, повечето от които успешни. Ако отговорността за децата мине от семейството към някаква държавна Агенция, то тази Агенция можеш лесно да я купиш. Както си купил всичко друго. Но докато е в семейството, то е заплаха.
Засега семейството все още не е разбито, но истината е, че доста родители са не достатъчно внимателни.
И ГОВОРЯ ЗА РОДИТЕЛИТЕ НА ОТЛИЧНИЦИТЕ, А НЕ НА ДВОЙКАРИТЕ. Точно там е пропускът. Амбициозните родители, които заставят децата си да учат и да са примерни. Но не ги подготвят за това да не са наивни.
Точно тези деца са жертвата. Като се появи фондацията, и им внуши, че доброто и прогресивното е да служиш на Сорос, и тези деца "кълват". Те са нахъсани и активни, борят се да научат нещо, да се изявят. Лесна плячка.
Защото родителите мислят за оценки и матури, за уроци, но не и за защита срещу неолибералите. Почти никой родител на отличник не мисли по този въпрос. Обаче "ония" мислят.
Защитата от подривни НПО и манипулации над децата следва да е първа грижа. Точно толкова важна, колкото частните уроци и това детето да е в СМГ.
Иначе подаряваме един войник на врага, поне за времето, докато войникът помъдрее сам...

Добри Божилов
04.01.2019

Няма коментари:

Публикуване на коментар