Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Двама здрави биячи, ще пребият и Брус Лий, ако е сам... Не си създавайте впечатления от филмите...

Между другото, да знаете, че обитателите на гетата са много добри в бокса.
Командос (който не е командос, а е снайперист) има нищожен шанс дори срещу 1 подобен. Вижте, че най-големите боксьори са именно от тия от гетата.
Например Тайсън Фюри е точно такъв и го казва самият той.
Освен това, командосите почти не са обучени на юмручен уличен бой. Той няма никакъв смисъл в реална война. Те са обучени преди всичко да боравят с оръжие.
При подобен пердах, съвсем нормално е станало, особено пък ако са двама.
При двама противници, ако ще да си Брус Лий, шансът е на тяхна страна. Това съм го чул от 7-ми дан президент на Световната асоциация по Айкидо. Също и при оръжие. Дори най-големия дебил да е срещу теб с меч, ако си с голи ръце, дори цял живот да си тренирал в Шао Лин, в 99% от случаите, онзи ще победи.
Не си създавайте впечатление за бойните изкуства от филмите...
Двама здрави селски биячи ще пребият и Брус Лий...

Добри Божилов
Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар