Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Всичките ни еврократи напират да обясняват "успех", за да не изгрее въпросът, че трябва да излезем от ЕС, и да си загубят местата...

Впечатление прави, че всички български храненици в ЕС, в едно с правителството, обясняват как се преборили и пакетът "Макрон" няма все пак да мине.
Реално той мина - с огромно мнозинство в Транспортната комисия, сега предстои същото и в пленарна зала.
И камионите са посечени до кръста.
Точно както са посечени и ТЕЦ-овете ни. И там ще уволним 200 хиляди човека.
Точно както са посечени и 4 блока на АЕЦ.
Точно както ни презират за Шенген...
И точно както не можем да се оправим дори с едни цигани тук, закриляни от извратения Европейски съюз.
ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТАВИ В ОБЩЕСТВОТО ВЪПРОСЪТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС!
Това е основният въпрос сега, трябва да го обсъждаме вече, да планираме, да видим как ще стане!
Вместо това властниците ни дрогират с морфин, за да ни успят, и недай "сакън" да се постави Истината на обсъждане!
ЕС е супер изгоден на правителство с фондове, с които го подкупва и го оставя да ги краде (точно така ги подкупват, за да държат народа подчинен).
ЕС е изгоден на цялата каста от евродепутати, комисари, чиновници и всякакви подобни, които грухат хиляди евра заплати, за нищо не правене. И треперят да не се разпадне, защото такава заплата за "нищо не правене" няма кой да им даде.
За народа ЕС е само "брутална тесла", данъци, такси, монополи, високи цени и "плащай робе"!
ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ИЗДИГНЕ ВАЖНИЯ ВЪПРОС - КОГА И КАК ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ЕС...
Иначе все така ще е  - гавра и после морфин, за да успокояваме народа...

Добри Божилов
11.01.2019

2 коментара: