Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Вярвате ли, че ЕС, съсипал ТИР-овете, за да ни вземе 15 млрд.лв., ще ни приеме в Еврото с друга цел, освен да ни вземе други пари?

Вярвате ли, че Европа, която съсипа ТИР-овете ни, за да ни вземе 15 милиарда лева, същата тази Европа, ще ни приеме в Еврозоната с друга цел, освен да ни вземе други пари?
Под формата на плащане на дългове на Гърция, Италия, Испания, Франция...

Добри Божилов
Фейсбук

П.П. Припомняме, Чехия постави като условие за влезане в Еврозоната, изрично да се впише, че няма да плаща стари дългове.
Нашите Бойко и Горанов напират първи и се молят да плащаме.

1 коментар:

  1. Само при условие ,че бедна България няма да плаща стари дългове на еврозоната ,може да кандидатвтва ,но не съм сигурен дали това е възможно?Влизането в еврозоната е съпроводено със слагането на ръка на всички банкови активи( парични средства) и ред други ограничения !Освен това държавният дълг ни се удвоява ,а за този важен показател у нас изобщо не се говори ,защото е равносилно на ограбване и отново се вижда лицемерието на Европейската еврозона ?!?.

    ОтговорИзтриване