Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Вярвате ли, че ЕС, съсипал ТИР-овете, за да ни вземе 15 млрд.лв., ще ни приеме в Еврото с друга цел, освен да ни вземе други пари?

Вярвате ли, че Европа, която съсипа ТИР-овете ни, за да ни вземе 15 милиарда лева, същата тази Европа, ще ни приеме в Еврозоната с друга цел, освен да ни вземе други пари?
Под формата на плащане на дългове на Гърция, Италия, Испания, Франция...

Добри Божилов
Фейсбук

П.П. Припомняме, Чехия постави като условие за влезане в Еврозоната, изрично да се впише, че няма да плаща стари дългове.
Нашите Бойко и Горанов напират първи и се молят да плащаме.

1 коментар:

  1. Само при условие ,че бедна България няма да плаща стари дългове на еврозоната ,може да кандидатвтва ,но не съм сигурен дали това е възможно?Влизането в еврозоната е съпроводено със слагането на ръка на всички банкови активи( парични средства) и ред други ограничения !Освен това държавният дълг ни се удвоява ,а за този важен показател у нас изобщо не се говори ,защото е равносилно на ограбване и отново се вижда лицемерието на Европейската еврозона ?!?.

    ОтговорИзтриване