Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Писател изригна: Българи, правят ви на идиоти! Стотици гербери са награбили евтини апартаменти, а Бойко се прави, че не знаел...

https://www.helikon.bg/217729-%D0%97%D0%B0%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B0.html Скъпи съотечественици, не усещате ли, че ви правят на идиоти? Стотици гербери са си взели евтини апартаменти, а Бойко Борисов се прави на "ни лук ял, ни лук мирисал"! Възможно ли е да не е знаел?
Разбира се, че е знаел, и ги е оставял да го правят. Това е конструкцията на властта - по всички нива се краде, а тези от ниските нива, крепят тези от високите. Затова високите нива пазят ниските.
Българи, вижте каква гротеска е държавата ни - министри, зам.-министри и депутати с апартаменти. Комисията, която трябва да ги следи, и тя... с апартаменти. Прокуратурата с апартаменти, съдът с апартаменти, НАП - с апартаменти!
Какво е "апартаментът"? Съвсем очевидно какво - престъпление. Или той наистина е купен толкова евтино, т.е. частна фирма ти го е подарила, т.е. това е подкуп. Или само привидно е на тази цена, а са си платили пълната. И тогава няма как да отговорят от къде имат толкова пари!
Злоупотребите са чудовищни и са МНОГО. Не е една или две, та докато спасява ЕС и Балканите, Бойко да ги пропусне. Говорим за цялостна държавна политика, за кражби на всички нива. Как ще ги пропусне?
Говорим за кражби от различни източници. Един си построил палат със земеделски субсидии! Друг получил от строителна фирма. Трети разменил "кокошка за кон". Четвърти се оказа строител на магистрали. Пети - висш съдия, дето трябва да осъжда управниците!
Краденето е повсеместно и от всичко. И от ВСИЧКИ.
Ако Бойко не е знаел, значи аз съм бил на Луната. А не съм ходил нито до космодрум, нито до Холивуд!
Премиерът е знаел, и си е мълчал. Оставял ги е! А това е престъпление! Първо оставка, после и затвор!
Българи, правят ви на идиоти, но дали това ще става, зависи само от Вас!

Добри Божилов
Писател, автор на "Задругата" - най-продаваната книга в момента

1 коментар:

  1. другар затвор ама ако има кой да го бутне вътре.ИНТЕРЕСНО КОЙ ЛИ Е ТОЯ

    ОтговорИзтриване