Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Преди да продължите да оплювате социализма, помислете, че вече сме 6 милиона. Ако караме още 30 години така, къде ще стигнем?

Преди да продължите да оплювате социализма, помислете, че вече сме 6 милиона. Ако продължим още 30 години така, къде ще стигнем?
Това е най-точната оценка. И това, че и след 60 години дивотия, пак "социализмът ще е виновен", няма да промени Истината. Не социализмът е виновен, а това след него.
То променя хората към лошо. Партиен другар, дето до вчера се е грижил за хората, започва да се грижи за себе си. Казвате - ето - "комунистите разсипаха всичко след тях".
Но този човек би станал същия и без да е бил комунист преди това.
Той става такъв ЗАРАДИ КАПИТАЛИЗМА. Вижте младото поколение - с малки изключения, всеки гледа само личен интерес, пари, незабавни изгоди, егоизъм. Говорим за деца, родени след 2000 г. Т.е. повече от 10 години след комунизма!
Капитализмът е една идиотщина - това е законът на джунглата в икономиката. В джунгла какво се отглежда - зверове...
Ще кажете - виж на запад. Гледам. Какво виждам - социализъм, който също премахват.
Да, там също е соц. Под натиска на нашия соц, там измислиха "социална държава", дето е същото.
Сега няма конкуренция, и лека полека премахват социалната държава. И и там обществото, макар и по-бавно, върви надолу.

Добри Божилов, Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар