Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Протестантската напаст

Дълго време си мълчах по този въпрос, защото около мен имаше твърде много протестанти. Доста мои приятели, и дори роднини, станаха протестанти. Въпреки, че винаги ми е било ясно какво представлява това, си мълчах, за да не възникват конфликти. "Да не се скараме". Всеки да прави каквото си иска, негова работа си е, няма да поставям въпроса...
И в един момент - днес, осъзнах че съм грешил. Именно защото твърде много хора са станали протестанти, трябва да говоря! Да, може да се стигне до конфликт. Но нима трябва да се мълчи пред очевидното настъпление на покварата и измамата? Нима трябва да оставя своите приятели, без поне да опитам да им помогна?
Именно заради тях ще говоря.
Защото, докато аз мълчах, другите не мълчаха. Пасторите не мълчат никога. Те непрекъснато говорят и успешно отравят съзнанията на хората с послания, които са всичко друго, но не и "Божии". Това са в същността си сатанински концепции. "Дяволът чете Евангелието". На съвременен език - промиване на мозъци.
Ти мълчиш, за да "не се караш". Те не мълчат. Продължават. Като безкрайна латерна са. И когато едното мнение го няма, поради смиреност, а другото непрекъснато се натрапва, то другото побеждава.
Факт са успехите на протестантските черкви. Но те не са успехи, защото носят "Божието слово". А са успехи на изпитана много пъти в историята "индоктринация". Изпитана дори с откровено безумни учения, в които хората започват да вярват, след като са им наложени от продължителна пропаганда и обучени оратори.
Ако днес вземете 100 протестанти, и ги накарате всяка седмица да ходят по 1 ден да слушат речите на Хитлер, ви уверявам, че след 1 година ще имате 99 откърмени нацисти. Ето това правят протестантите - пряко или непряко заставят хората постоянно да ходят по "проповеди", на които се повтаря едно и също, и накрая хората започват да вярват. Същото правеха и комунистите с "партийните събрания". Всяка седмица, и все едно и също. Доста хора повярваха.
Индоктринацията върви по един модел, и издигането на Библията като символ, не променя същността на измамата.
Срещу това не трябва да се мълчи!
Ще напиша и публикувам книга, озаглавена "Протестантската напаст". Ще я пускам и текущо, докато се пише, каквато е и настоящата статия. Това е първата глава от книгата. Ще изоблича всички измами на протестантството, което е една фалшива религия, чиято основна цел е да се разбива Българското Православие. Протестантството е не вяра, а доктрина за инфилтрация, финансирана с огромни пари от САЩ. Вероятно най-вече от ЦРУ, но е възможно да има и други източници. Целта - да се разделят християните в България, да се отцепват от Българското Православие, да се внушава дори, че самото Православие е грешно, и по същество някаква част от народа да се дебългаризира.
Какво е народът? Задавали ли сте си този въпрос? Какво е народът?
Народът, това са 5 елемента - език, азбука, култура, традиции и вяра. Това са показателите, по които един народ се отделя от друг.
Вярата на българския народ е Православието. Появата на алтернативна вяра води до ерозия на народа. Този компонент се отслабва.
Разбира се, работи се и в други посоки. Например правят се опити да се премахне кирилицата и да ползваме латиница. Въпреки, че ние сме създали самата кирилица! Това засега на успява, но е признак за инвазията.
Правят се опити да се привнасят и външни традиции. Например празници като "Свети Валентин" и "Хелоуин", които нямат нищо общо с България, се налагат от медиите и политиците, и се честват. Т.е. постепенно приемаме чужди традиции.
Масовата култура се американизира и комерсиализира. Преди имахме естрадна музика с високо качество, сега имаме чалга - голи гърди и задници, и примитивни текстове. Погледнете MTV, и ще видите същото. Чалгата не е продукт на България, нито е фолклор. Продукт на България е родопската музика или "Македонско девойче". Чалгата е продукт на Запада - част от опростачването и оглупяването на народа, който се налага чрез местни музикални мотиви. А те дори не са български, а са турско-цигански.
Но всички тези явления са странични спрямо настоящата книга. Те единствено трябва да покажат, че има агресия, с цел заличаване на българите. Но самата книга е посветена на част от тази агресия - протестантството. Фалшивата вяра, идваща от държава, в която съществува дори "Църква на Сатаната", и която ще учи хилядолетния християнски български народ, на вяра. Не е ли иронично? Пастори, които се гордеят, че са милионери, в САЩ са създали псевдо-църква. Тези пастори живеят заедно с други проповедници - които са обявили, че истинският Бог е Луцифер, и го правят съвсем законно. Общество, което няма сили дори това да забрани, идва и ни учи какво е Евангелие, и какво е Християнство!
Учи ни, и то с успех. Защото всичко се полива с реки от долари (сребърници). А когато Дяволът е щедър, той постига целите си...
Но до време...
После Истината се завръща, и измамите рухват.
Целта на тази книга е да поведе рухването на измамите.
Да разкрие и изобличи Протестантската напаст, която е една отрова върху хилядолетния ни народ...

поп Добри
(Името ми е Добри Божилов. В книгата ще се подписвам като "поп Добри", като символ на Истината и Православието, и борбата с измамите. Иначе не съм ръкоположен за православен свещеник, т.е. нямам право да се наричам "поп". Аз съм просто - активен мирянин.)
07.08.2019

1 коментар:

  1. Абсолютно некомпетентен коментар, без абсолютно никаква логическа последователност, крайно пристрастен и неетичен. Православната църква уби всякакво желание на нормалните хора да вярват с песнопенията си на славянски и отдалеченото присъствие на поповете, които се влачат с Мерцедеси С класа. Който ти е дал този домейн, умолявам го да го изтрие моментално!

    ОтговорИзтриване