Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Дойде ли новата криза наистина? Очевидно "Да"... Неизбежно беше...


Кризата може би наистина е дошла, защото за пръв път от доста време, ми се обади телефонен спам, да ми предлага да ми "правят сайт". ИТ бизнесът, вкл. уеб-дизайнът беше претоварен от работа, и нямаха нужда да търсят така клиенти.
Сега вчера и това се появи...
Може би има някаква криза наистина...
Теоретично, трябва да стигнем до голяма криза, защото преразпределението на глобалните пазари в посока на САЩ, би следвало да доведе останалите да платят сметката.
Тръмп си затваря пазарите и създава работа вътре в САЩ, но това е най-големият пазар на света. Не може извън него да не настъпи рецесия.

Добри Божилов, писател
автор на "Задругата"

1 коментар:

  1. SvSophia Четв., 12/09/2019 - 14:43 СЕГА
    Ето какви любопитни факти около шпионенето се мотаят също из мрежата:

    Още един русофил е бил арестуван за кратко по разследването за "руски шпиони". Това е Добри Божилов - автор на бестселъра на 2019 - "Задругата". Той е прекарал около 45 минути в Специализираната прокуратура, и е бил разпитван лично от Иван Гешев. Причината за ареста е, че се разследват не само директни "шпионски действия", но и "други дейности от хибридната активност на Русия, вкл. книги, списания, предавания и пр., които създават позитивен образ на Русия". В "Задругата" образът на Русия наистина е позитивен, макар това да не е централна тема. Става дума за ролята и в освобождението то турско робство, и за първата успешна руско-турска война, по времето на императрица Екатерина. Това е преди 250 години. След разпита, Божилов е бил освободен, след като уведомил Гешев, че вечерта - в 19 ч. има представяне на тазгодишната "Алея на книгата". Ако отстъства от там, поради арест, би се получил скандал в литературните среди

    Ще ми е любопитно да науча подробности около това събитийце, в случай че не е изфабрикувано, разбира се.

    ОтговорИзтриване