Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

За "злокобната" докторка дето "избива деца", най-ранният свободен час е след 2 седмици! Браво, Бойко, оплювай все така! Ти си цар, добър, свят...

Днес премиерът по безпардонен и груб начин охули трима доктори, на които той не може да стъпи и на малкия пръст - нито като култура, нито като образование, а най-малко - като морал. Едно брутално стъпкване на разума от простащината.
А главният набеден в цялата история е докторка с 35 години стаж, чиято единствена цел в живота се оказа да гледа как умират деца, и да се наслаждава на болката на родителите им.
А за тази докторка има ОГРОМНА ОПАШКА ОТ ЧАКАЩИ ПАЦИЕНТИ! Хората и вярват.
Ако погледнете сайта "Супердок", ще видите свободен час за прием при нея за чак след 2 седмици (вж.тук).
Това са десетки хора, които са се записали, и чакат своя ред.
Сигурно не са идиоти. Нито са бивши мутри от СИК, нито са убийци на хора с 14 изстрела с гранатомет.
Премиерът е едно грозно гнусно същество, чието присъствие начело на държавата я прави цялата да изглежда грозна и гнусна.
А иронията е, че основният виновник за смъртта на детето е именно той. Именно Бойко Борисов, и неговата идиотска здравна реформа. Реформа на лимити на направления, лимити на легла, лимити на лекарства, и преточване на пари в частни джобове на гербери.
Накрая - Батман се появява и пребива тримата зли доктори. Отсича трите глави на ламята, и въдворява справедливост...
Гнус ме е от това. Гнус ме е! Кога, братя българи, ще почистим, за да спре да вони...

Добри Божилов, писател
20.11.2019

Няма коментари:

Публикуване на коментар