Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Ако погледнем рационално-логически, София получи точно каквото заслужаваше... Значи демокрацията работи идеално...

Ако погледнем рационално-логически на нещата, в София се получи точно каквото трябваше. При налични несъвместими Левица и Психо-десни, е нормално да управлява някакъв компромис по средата.
Просто, за да стане друго, са нужни твърде много други компромиси. Например - трябва едновременно БСП да гласува за тия дето искат да бутат ПСА, а Психо-десните да гласуват за Бай Тошо и носталгията по комунизма. Ако и двете не станат - остава ГЕРБ. Ако едното стане, а другото не стане, пак остава ГЕРБ (както и стана в този случай - БСП гласува за психарите, но те не гласуваха за нея). Трябва и двете да станат, което е 1 от 4 случая, за да се промени нещо.
Т.е. с вероятност 75%, София трябва да има точно ГЕРБ и Фандъкова - привидно десни ченгета и бивши партийни членове, които следват някаква атлантическа линия, но уважават Бай Тошо, и няма да бутнат ПСА.
В крайна сметка, това е чистата логика... :)

Добри Божилов

Няма коментари:

Публикуване на коментар