Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Вдигат данъците върху колите, за да си купува КАТ "Порше"-та...

Може и смешно да звучи, но точно така се получи. Цъфна и върза България, та до "Порше"-та за полицейските началници опряхме.
Да, те са именно за това. Щели да бъдат необозначени, но за сметка на това - мощни.
И кой мислите ще ги ползва? Полицейските началници. Ще си карат държавни спортни автомобили, та и с държавен бензин. Както се казва - най-хубавата кола е служебната. Единственото по-хубаво, е служебна и спортна... Ако мислите, че се шегувам, вече се е случвало - преди време шефът на КАТ-Варна се оказа, че ходил на вилата със служебно "Порше", което полицията конфискувала от наркотрафиканти...
И в същото време, в което КАТ реши да се пробва във "Формула 1", Фандъкова реши да вдига данъците. Нямало пари за държавата.
Ама естествено, ще излезе, че "това са отделни неща", отделни пера, те не се смесват.
Отделни са колкото Бойко е отделен от "бащинията си". Всичко е в един кюп, и Бойко раздава. От джипа. И той държавен.
Но стига приказки - ясно е, че се самозабравиха. Забравиха народа, който ги храни, а самият той гласува. Забравиха и че са хора, а не богове (гербери). И човекът няма нужда от нищо друго, освен от смирение. Гордостта и самозабравата го убиват. Правят го вече да не е човек.
Не-човеци управляват днес...

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар