Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Изумително е как Бойко се дистанцира от геноцида в Перник, за който ТОЙ Е ОСНОВНИЯТ ВИНОВНИК...

Тази сутрин по телевизора, чух поредния абсурд. Новоизбраният кмет на Перник (от БСП), докато обяснява трагедията в града, докарана от герберите, каза че "премиерът е единственият, който се опитва да помага".
Подобно лакейничене пред "падишаха", който очевидно е основният виновник за катастрофата, е причината именно да се случват подобни катастрофи. Червеният кмет трябва ясно да излезе и да каже, че Бойко Борисов е виновен, и да се превърне в говорител на борбата с това заболяване. Което днес съсипа Перник, вчера съсипа магистралите, утре ще съсипе София.
Изумително е как Борисов за пореден път успя да се дистанцира от собствените си провали, и да излезе "напълно невинен".
Проблем с водата не възниква "от веднъж". Той се натрупва с с месеци и години. Дори въпросният настоящ кмет е задавал въпрос от парламентарната трибуна - месеци преди изборите.
Герберите умишлено не са въвели режим по-рано, в стремеж да не навредят на вота. И то на само на изборите в Перник, но и на национално ниво - и най-вече в София. Дали Фандъкова щеше да спечели, ако седмици преди изборите, бе станало ясно, че ГЕРБ са докарали воден режим в Перник? Тя така едва спечели - и то с тотално изнасилване на цигани, купен вот и кой знае още колко фалшификации. А с режим? С лъсването на истината, че ГЕРБ са пълни боклуци, които за нищо не стават, освен за крадене на пари.
То всички политици крадат, но някои поне и вършат основните си политически задължения. ГЕРБ са рекорд по глупост и безхаберие. Могат само да крадат.
А областната управителка на Перник, със слънцето, свещето от "банани", е малкият символ на това.
Големият символ е Бойко Борисов. С неговата една книга, която да ви призная, се съмнявам вече дори нея да е прочел...
И същият този виновник, който очевидно носи отговорност и за Перник, се дистанцира от Перник, дори започна да ги обвинява, че "хитрували" преди изборите и били наказани.
Всъщност, не бяха наказани. Те хитруваха заради Фандъкова, и успяха. Да не се разбере на национално ниво, че ГЕРБ са се провалили.
И не се разбра. Спечели.
Сега започва гаврата - водни режими, повишени данъци, циркове всякакви.
А Бойко пак се скри - отиде да си направи селфи на самолетоносач...
Цъфна и върза държавата, та до самолетоносача опряхме...
Този политически боклук не заслужава нищо друго, освен това което се прави с всеки боклук - изгаряне. Може да ползва пещите, в които гори боклука на ЕС...

Добри Божилов, писател

2 коментара:

  1. На 21 декември се навършват 140 години от рождението на Йосиф Виссарионович Сталин.

    Сталинские чтения

    Научно-просветительская конференция

    http://zavtra.ru/blogs/stalinskie_chteniya

    Андрей Фурсов, кандидат исторических наук, социолог, публицист - «Сталин в прошлом и будущем»

    13.00 – 15.00 Михаил Делягин, доктор экономических наук - «Сталин и глобализация»

    Юрий Жуков, доктор исторических наук - «Первое поражение Сталина»1

    16.00 – 19.00 Александр Колпакиди, историк спецслужб - «Сталинские спецслужбы»

    Валентин Катасонов, доктор экономических наук - «Экономика Сталина» 1

    Алексей Исаев, доктор исторических наук - «Сталин как Верховный Главнокомандующий»

    Николай Сапелкин, историк, религиовед - «Религиозная политика Сталина»

    16.00 – 19.00 Александр Зданович, доктор исторических наук, президент Общества изучения истории отечественных спецслужб - «СМЕРШ. Главный козырь Сталина»

    Алексей Лубков, доктор исторических наук, ректор Московского педагогического государственного университета - «Сталинский кинематограф»

    Евгений Спицын, историк, советник при ректоре МПГУ, автор - «Осень патриарха. Советская держава в 1945 - 1953 годах».

    ОтговорИзтриване
  2. Защо когато се случи нещо хубаво при някой кмет от неговата партия, областен управител, назначен от него или министър от правителството му, славата обира премиерът, който пристига пръв на тържеството и реже лентата, среща се с журналисти, дава обилни интервюта в медиите или сам разговаря със себе си по телевизиите,
    а когато стане някоя национална, регионална, местна или локална беда по вина на някой министър от правителството му, областен управител, назначен от него или кмет от неговата партия, премиерът не носи никаква вина, никаква сенчица минимално дори не пада върху него, държи се като вода ненапита и поне едно Извинявай! не казва не потърпевшите, камо ли да понесе или сподели властовата, управленската, политическата и каквато и да било друга отговорност

    ОтговорИзтриване