Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Ало, Гешев - Нено и Арабаджиеви са в ареста за далеч по-малко от това, дето има Испанската прокуратура за Бойко...

Първи сериозен тест за искреността на Главния прокурор, в бомбастичните му акции, се случва днес.
Испанската прокуратура разследва Бойко Борисов за "пране на пари". При това, данните за престъплението отдавна са известни - това е историята около любовницата на Бойко в Барселона, и купения със съмнителни пари луксозен имот за нея.
Но в момента вече има легитимация и проверка на тези данни от официален разследващ орган. Испанската прокуратура.
Всъщност, същото би могла да направи и нашата прокуратура, ако не си бе затворила очите пред абсолютно необорими факти, за да спаси Бойко.
Така разследването остана само "журналистическо", без институционална легитимация.
Но сега чужди разследващи органи свършиха работата на нашите.
Фактически, Бойко Борисов се намира в по-тежка ситуация, сравнен например със семействата Арабаджиевили или Баневи, или пък с еко-министъра Нено Димов.
Той няма и имунитет.
Ало, Гешев, готови белезници имаш ли?
Или не можеш да арестуваш началника си?

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар