Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Ако всяка година правим по едно подобно нокаутиране на икономиката, цивилизацията няма да издържи дълго...

Според Българския лекарски съюз, смъртността от корона-вируса е 2-2,5 пъти по-висока от на стандартен грип. При това, разликата е защото няма ваксина.
Т.е. всеки НОВ стандартен грип е нещо от типа на това.
Не се обявява извънредно положение.
Също според повечето данни, най-много са починали възрастни хора, т.е. възможно е да се приписва естествена смърт или по други причини, на вируса.
В момента икономиката е вече срината. Шансът да ви убият при евентуална гражданска война е по-голям от този да ви ликвидира вирусът.
Ако всяка година правим по едно подобно нокаутиране на икономиката, цивилизацията няма да издържи дълго.

Добри Божилов, писател
"Заветът"
16.03.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар