Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Ако всяка година правим по едно подобно нокаутиране на икономиката, цивилизацията няма да издържи дълго...

Според Българския лекарски съюз, смъртността от корона-вируса е 2-2,5 пъти по-висока от на стандартен грип. При това, разликата е защото няма ваксина.
Т.е. всеки НОВ стандартен грип е нещо от типа на това.
Не се обявява извънредно положение.
Също според повечето данни, най-много са починали възрастни хора, т.е. възможно е да се приписва естествена смърт или по други причини, на вируса.
В момента икономиката е вече срината. Шансът да ви убият при евентуална гражданска война е по-голям от този да ви ликвидира вирусът.
Ако всяка година правим по едно подобно нокаутиране на икономиката, цивилизацията няма да издържи дълго.

Добри Божилов, писател
"Заветът"
16.03.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар