Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Махалите ще съборят лъжите на Бойко... Това е "масов тест", който не може да избегне...

"Заветът"  от Добри Божилов
Тази нощ са били първите ромски бунтове срещу карантината. Впечатляващо. Още в първата нощ на забрани, братята-роми се вдигнаха срещу тиранията.
Ние - българите, вече цял месец търпим експериментите на един психично-болен човек, с нас.
Но рано или късно, и ние ще се вдигнем. Неизбежно е.
Друго е по-важно сега.
Вирусът е в ромските гета. До месец фактически всички цигани ще бъдат заразени и преболедували. И ще се види ниската обща смъртност, с което всички лъжи на Бойко и Мутафчийски ще рухнат.
Тази ниска смъртност вече се установи в Германия, където започнаха масови тестове и се видя, че заразените са десетки пъти повече от заболелите и стигнали до болница. Т.е. спрямо заразените, смъртността е сходна с тази на грип. Това вече ясно се очертава в Германия.
У нас Бойко панически бяга от "масовите тестове", за да може да поддържа до безкрай извънредното положение и да ни "спасява". Т.е. да спасява себе си от политическо и юридическо възмездие.
Но циганите ще му разбият схемите.
Условията на живот в гетата не предполагат изолация. Сградите са много по-близко, вътре живеят много повече хора, улиците често са кални, хигиената е ниска. Това е Рай за корона-вируса.
Ще се разпространи бързо и навсякъде. След което ще се види резултатът.
Ако съдим по резултата от грипните епидемии в миналото, малък брой роми ще починат.
Т.е. Истината ще изгрее.
Гетото ще спаси нас - цивилизованите граждани, от тиранията на Лудия...

Добри Божилов, писател
17.04.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар