Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Бойко без дума съпричастие за М.Цветков, но на сутринта измисли "рекорден брой заразени"... Спасява разклатената от убийството върхушка...

"Заветът"  от Добри Божилов
Бойко Борисов до сега не е казал нито една дума, свързана с Милен Цветков.
Няма жал, няма съболезнования.
И как ли ще има, като Цветков беше един от малкото гласове на Истината, които посочваха балонния характер на самия Бойко.
Всъщност, премиерът трябва да празнува. И сигурно го прави някъде тайно.
Но убийството на Милен отключи доста други процеси. Възмущението срещу него се превърна в гняв срещу управляващата олигархия, начело с Бойко, която създава подобни "келеши", полива ги с евро-фондове, и накрая като убият някой - им осигурява имунитет. Народът се разгневи, и вирусът, и Мутафчийските само за 1 ден изгубиха популярност.
Това определено уплаши Бойко.
И... какво видяхме.
Още на следващата сутрин... "рекорден брой заразени".
Това след 2 дни по 10 човека и затихване, изведнъж над 50 човека. Трябва да върнем вируса като основна заплаха. Няма някакъв Миленчо да ми бута герберската идилия.
А предната вечер за подгрявка - и "радиационна заплаха". И в 23 ч. Мутафчийски и това бори.
От кога Щабът по вируса се занимава и с радиация? Ние нямаме ли Комитет по атомната енергия? Министерство на енергетиката? Нямаме ли експерти в АЕЦ "Козлодуй". Не, имаме само Мутафчийски.
И той ще се занимава с всичко, което трябва да спаси Бойко Борисов...
Но ако съдим по спонтанния гняв на народа, след гибелта на Милен, този режим е вече неспасяем...

Добри Божилов, писател
21.04.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар