Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Демократична България - дясно-градското менте на ГЕРБ... Ще му занесе 6%, откраднати от ненавиждащи го избиратели...

"Заветът"  от Добри Божилов
Тия дни ще говорим за едно друго менте на ГЕРБ, при това по-опасно от "Възраждане", защото има доста по-голям шанс да влезе.
Това е "Демократична България", която държи около 6% от избирателите (свирепи Бойкофоби), планирани да бъдат излъгани да гласуват, а после - депутатите подарени на ГЕРБ. 
Вчера или завчера, един виден неин представител - съдия Методи Лалов, се възмути защо Черепа изземва функциите на опозиция, и че ако имало "гражданско общество", то щяло да иска държава, която да вкара и Черепа, и Бойко, в затвора, а не единият да управлява, а другият - опозиция.
Това е поредно демагогско изказване, което илюстрира цялата лъжовност на "Демократична България".
Черепа е опозиция, защото единствен фронтално атакува Мутрата, вади документи и сериозно го клати. Това супер радва народа - Божков качва по 10 хиляди нови лайка на страницата си на ден. Скоро ще стане и един от най-популярните влого-блогъри. Защото открито воюва с Бойко и му "пуска кръв".
Какво правят в същото време в "Демократична България"?
Говорят глупости, а зад кулисите са в коалиция с ГЕРБ. Кметовете им, дето го избрахме, уж срещу ГЕРБ, сега правят същото като ГЕРБ. Алчни за пари, се чудят какво да издоят, и вече "зелената зона за паркиране" навлезе в квартали, в които няма проблеми с паркирането. Опря дори до моят квартал "Слатина", където изобщо не липсват места за спиране. Но липсват пари в джобовете на местния кмет. Т.е. "Демократична България", държаща половината районни кметове, изпълнява мутренско-рекетьорската политика, да въведат нов данък "паркинг" за цяла София, и да си пълнят джобовете.
В Общинския съвет са близки дружки с ГЕРБ.
Говоря основно за София, защото това е основният източник на гласове на "Демократична България".
Вождовете на тази партия са се съюзили с Бойко, а единствената им цел, е да вкарат и депутати, и после той да им даде министри. Това, което правят на общинско ниво, искат да го правят и на национално (както успяха при кабинета Борисов-2).
Самите избиратели - градско-десните, те са свирепи анти-гербери. Не могат да "дишат" Бойко. Сред тях дори се чува почти еретичната идея за съюз с "комунистите", за да изгонят "тая мутра".
Но това са избирателите. И тъй като те са опасни за ГЕРБ (самите избиратели), затова е нужно това "менте" - което да им засмуче гласовете, и после да ги подари на Бойко.
Бих препоръчал на тези избиратели да направят почти еретичното - да пуснат направо за БСП, защото там поне има сериозни анти-герберски сили. Ако пуснат за Ристе и Атанас Атанасов, пускат за ГЕРБ. Всъщност, ако искат това, нека гласуват направо за ГЕРБ.
Намирам, като опитващ се да мисли човек, че най-разумното е да се гласува за "чистия избор", а не за ментета. Ако искате ГЕРБ, не пускайте за Христо Иванов или Костадин Костадинов. Пуснете направо за ГЕРБ. Ако искате БСП, пуснете за тях.
Всичко друго е шменти-капели... :)

Добри Божилов, писател
19.05.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар