Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Заради това "лумпен-животно", гледащо само рейтинга, сега ще загинат хиляди хора... Преди за 4 човека блокира държавата, сега за 100 - нищо...


"Заветът"  от Добри Божилов
Поведението ни ни към корона-вируса показва какво означава глупава и малоумна политика, водена от абсолютен лумпен, който гледа само рейтинга си.
В момента имаме рекорден брой заразени, и държавата не предприема НИКАКВИ мерки. Единствените мерки са да ни успокоява, т.е. да лъже, че няма опасност.
Предния път, заради 4 заразени, тулупът блокира цялата държава, създаде невиждан хаос и настрои народа срещу мерките. Да, в момента народът е срещу мерките.
И затова той сега не предприема мерки.
Което е пълна глупост! Пример за безкрайна глупащина. Винаги се върви според ЛИЧНИЯ МУ интерес, а не според какво е нужно.
Въведохме невиждана карантина, без нужда, заради символичен брой заразени. Вместо да защитим просто уязвимите.
Съсипахме държавата. По-точно - съсипа я Той. И сега от страх от икономическия гняв, не смее да предприеме нищо.
Но точно сега трябва да се предприеме. Не може да имаме по 100 заразени на ден, и нищо да не правим. Дори няма да въведем ограничения на населените места с много заразени. Преди имаше КПП-та ненужно във всеки град. Сега дори огнищата ще стоят свободни.
А Щабът мълчи, с което показва, че не са никакви доктори, а са обикновени лакеи на Простака.
Какъв беше правилният модел?
Той беше да се изгради "стаден имунитет", но като се заразят предимно по-младите. Т.е. измежду тях да се достигнат тези 70%. А да се ограничат възрастните и болните. Това е приблизително Шведският модел.
Ние ограничихме всички, и не изградихме никакъв имунитет.
Сега вирусът ни подхваща масово.
НО.
Но никой не защитава старите и болните. Няма никакви мерки.
Това е пародия на Шведския модел. Болните растат, но няма да правим нищо. Пародия, защото Швеция защити уязвимите. А остави младите да преболедуват.
Ние не правим нищо.
Така в 70-те % реално трябва да влязат и старци, пенсионери, хронично болни и пр.
Очевидно по-слабите от тях ще умрат.
Т.е. наистина ще дойдат сега камионите с трупове.
И благодарение на тъпоумната глупашка и престъпна политика на лумпен-животното Бойко Методиев Борисов.
На това му се вика: "А така - а така". И всеки път избираме глупавата опция...
В момента МЕРКИ СА НУЖНИ. Най-малко да се затворят масовите мероприятия - кина, театри, спортните събития, моловете отново, както и да се премахне зелената зона, за да се намали ползването на градския транспорт. Необходими са ограничения и към старците и болните.
Т.е. нужно е това, което трябваше да направим през март.
Но тогава направихме една глупост, сега правим другата крайност...
Сметката няма да е малка...
А Светиня Му можете да го наричате вече и "убиец"...

Добри Божилов, писател
12.06.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар