Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Черепа и Боко май се разбраха... Като благодарност - Божков "изпържи" Мая Манолова...

"Заветът"  от Добри Божилов
Васил Божков изглежда е постигнал своето в надцакването с Бойко. Ще му бъде позволено да се върне, и то на свобода, в България, като бъде избран за депутат и получи имунитет.
За депутатите е характерно, че дори да им свалят имунитета, никога не ги прибират в затвора. А Черепа от дела и разправии не се страхува - той си има достатъчно адвокати. Важно е да не е зад решетките.
И очевидно това е решено - ще си създаде партия, ще инвестира в нея, и ще мине сам 4%.
Съвсем ясно видима е промяната. Той вече не вади документи и доказателства, както беше започнал, а "зави" към това, че ще бори олигархията с политически проект.
Това е по същество спиране на разкриването на реалните факти, което всички очакваха.
Днес се получи нова маневра в тази игра - Божков по същество "изпържи" Мая Манолова. Той публикува чат с Бойко Борисов, в който си говорят за футболисти. За Бойко е смешно, като премиер да се занимава със селекцията на треторазряден отбор. Но нищо повече няма компрометиращо. Просто се излага.
Единственото важно нещо в този чат са думите на Черепа, че Мая го е търсила за подкрепа, и той и е отказал.
В замяна, Бойко казва "Благодаря".
Междувременно Черепа отново громи полическата система и се заканва да я срине. Утре ще бъде обявен политическия му проект...
Ето съобщението, без редакции:
Политическите обвързаности са паяжина. Политиците са неспособни, не желаят и не могат да решат проблемите на България.
Едни и същи лица се възпроизвеждат и си сменят местата. Като управление или опозиция. Времето им изтече.
Утре ще ви предложа идеи за нов политически проект.
#БъдетеЗдрави
PS: За настроение ви представям част от кореспонденцията си с Бойко Борисов.


Добри Божилов, писател
"Заветът"
10.06.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар