Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Бойко напусна София - спи из провинцията, всеки ден на различно място...

"Заветът"  от Добри Божилов
Бойко Борисов вече не е в София. Очевидно е силно уплашен от случващото се, и го е страх някоя тълпа да не го изненада в резиденцията му, и да го линчува.
От няколко дни той обикаля страната, уж да се вижда с трудови колективи, и да му ръкопляскат, а също - да надзирава строителни обекти.
Но всички знаят, че го прави, просто за да не е в София.
Беше се запътил към Евксиновград, но след като се разкри, че ще е там, и протестиращи могат да го намерят, избяга. Скри се в ловно стопанство край Ямбол (на снимката с шефа му Пейчо Върбанов).
Днес ще е на друго място.
Важно е да не е в София, и да не го знаят къде е. Ще се върти из хотели, хижи, резервати и пр.
Бойко е екстремно страхлив човек. Не само че спи с пистолет до главата, ами и не приема "хляб и сол" като му поднесат. За да не го отровят.
Проблемът му е и, че се е слял с властта, което е характерно за всеки диктатор, и не може да си представи живота без нея.
А подобни диктатори се страхуват най-много за собствения си живот, и от гневния народ.

Добри Божилов, писател
30.07.2020

1 коментар:

  1. Като партизанин: Бойко се крие в имот на д-р Енчев, в събота нанка край Шабла за среща с Цацаров (РАЗКРИТИЯ)

    https://narod.bg/2020/08/02/%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%be-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d0%b7%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%bd-%d0%b1%d0%be%d0%b9%d0%ba%d0%be-%d1%81%d0%b5-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%b5-%d0%b2-%d0%b8%d0%bc%d0%be%d1%82-%d0%bd%d0%b0/

    ОтговорИзтриване