Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Вирусът мори докторите, защото са преуморени, съсипани, с допълнителни часове и смени - нечовешка стана тази професия, със Здравната реформа...

 Защо толкова много доктори умират от корона-вируса, с което се създава изкуствена паника, абсолютно ненужна, с оглед на масовите показатели?

Нормално е ако докторите загиват, хората да се уплашат. Та това са докторите - най-добрите...

Ще ви дам отговора - защото това не са доктори, а са гладиатори, в каквито ги превърта "пазарната" Здравна реформа. За да изкарат нормални доходи, докторите се преуморяват, вземат нощни и допълнителни смени, съботи, недели и пр. И това се прави не по изключение, а РЕДОВНО!

Работният ден на докторите стана убийствен за постоянно, и това са изтощени хора. Т.е. те автоматично влизат в "рисковата група".

В добавка върху тях се стовари и паниката. Болниците са пълни с леки случаи, постъпващи там от страх. За тези хора няма никакъв риск, и могат да се лекуват у дома. Но като идат в болница, макар и леки случаи, те са вирусоносители. И се увеличава рискът от заразяване на докторите.

Всичко казано се отнася и до медицински сестри, санитари и пр.

Накратко - "реформаторите", които премахнаха държавното здравеопазване, измислиха НЗОК, пациента като стока и всички останали "пазарни" лудости, те са виновни за случващото се сега.

Един отпочинал, спокоен доктор, с ясно бъдеще, който не мисли всеки ден ще има ли пациенти и заплата, този човек би бил много по-защитен от всякакви вируси... Не "Ковид-19", а здравната реформа убива медиците...


Добри Божилов, писател
"Задругата", "Заветът"
19.10.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар