Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Тръмп печели - взел е почти всички "ключови щати", вкл. Пенсилвания с 15% преднина, както и Флорида

 На медиите им е трудно да признаят, но Доналд Тръмп очевидно печели. Това ясно се вижда от съвсем еднозначните резултати в "ключовите щати". Той ги е взел практически всички, без Аризона. Включително е взел изключително важните Флорида и Пенсилвания. Последният - с огромна преднина от 15%, което прави излишни съмненията какво ще стане като се преброят гласовете по пощата.

Още един факт говори твърдо за победата му - избирателната активност е рекордна. За да стане такава, трябва да са излезли да гласуват белите избиратели, които традиционно са по-пасивни - работят и не се занимават с политика.

Трети интересен факт е така нареченият "общ народен вот". Той е почти изравнен, което е много по-слаб за Байдън резултат, отколкото даваха проучванията. Там той водеше с 10%. Сега са почти наравно. Това значи силен вот за Тръмп.

Най-вероятно наблюдаваме ефекта от "скритито мнозинство" - хора, които пускат за Тръмп, но не го казват, заради тоталната пропаганда и охулването му от медиите.

Интересни са и резултатите за Конгрес. При толкова голяма разлика между проучвания и гласували, е съвсем възможно Републиканците да се представят по-добре от очакваното и за Конгреса. Т.е. идеята Демократите да превземат и двете камари изглежда се проваля.

За да прикрият победата на Тръмп, медиите броят на Байдън всеки щат, в който води, а на Тръмп - само тези, в които броенето е приключило. Това вади сигурните за Тръмп Тексас и Флорида, както и Пенсилвания, от резултата. Но всичко вече е ясно за всеки, който може сам да чете цифрите.

С това развитие, можем да очакваме и край на истерията с корона-вируса, който се бе превърнал в глобален проблем, не без прекомерна пропаганда, с изборни цели, в САЩ...


Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

04.11.2020

2 коментара:

  1. твърде хубаво и лесно за да е истина! но дано!

    ОтговорИзтриване
  2. Да, твърде хубаво е наистина за да е истина, не напразно още сутринта Тръмп говори за измама. Към момента Байдън вече води в Уисконсин и Мичиган...

    ОтговорИзтриване