Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Протестът продължава с неотслабваща сила, въпреки че властта изкупи няколко свободни медии, които го отразяваха...

Протестът на жълтите павета продължава с неотслабваща сила, въпреки че очевидно властта изкупи няколко свободни медии, които го отразяваха. Но той си е там - същият си е. Така рано или късно ще Го бутнем.
Този хроничен протест поддържа напрежението, а от време на време става голям митинг. Това няма как да свърши, освен с оставка. Или с нещо по-добро - да се влачи така до изборите, и накрая да се окаже под 4%.
Може и да звучи невероятно, но точно така стана в Армения. Управлявала 20 години партия се свлече под 4% и не влезе в парламента.
Има огромно значение протестът. Между другото - Бастилията е превзета от 400 души. Това е била Френската Революция в началото. Винаги е така - промените се правят от активно малцинство...

Добри Божилов, писател
"Задругата", "Заветът"
05.11.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар