Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Бойко ни съсипа: 45% спад в обявите за работа... Дори при ИТ-тата...

Това е съвсем официална статистика. Икономиката е в нок-даун, а бюджетът, който Бойко така щедро харчи, че пълни от заеми.

Кой и как ще ги изплаща - не е ясно. 

На 12 месечна база, обявите за работа за декември 2020, спрямо съдия месец на 2019 г. са 45% надолу. Това е катастрофа.

Крушението е пълно, защото засяга дори експортно ориентирани отрасли като софтуера и ИТ-тата.

По-малко работници търсят практически вече всички сектори на икономиката. Най-голям спад на обявите за работа се наблюдава в строителството, здравеопазването и производството.

Това със здравеопазването е друг парадокс - представете си какво е състоянието на болниците, след като насред пандемия НАМАЛЯВАТ търсенето на персонал.

Истината е, че икономиката е в пълен банкрут, а Бойко успешно провежда политиката "след мен - потоп"...

 

Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

11.01.2021

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар