Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Гневен протест нахлу в Конгреса на САЩ... Конгресмени и сенатори бягат... Вицепрезидентът спасен през тунел...

Няколко хиляди протестиращи нахлуха в сградата на Конгреса на САЩ и прекратиха процедурата по официално обявяване на Джо Байдън за Президент.

Това стана след като над 1 милион души се събраха на протест във Вашингтон в подкрепа на Доналд Тръмп. Самият той призова да се жалят полицаите и да се разбира тежката им работа.

Част от бунта обаче прекипя, помете преградите, и влезе в сградата. Вицепрезидентът Майк Пенс, който предаде Доналд Тръмп, бе изведен през поздемен тунел, за да не стане жертва на тълпата. Същото се случи и с доста сенатори и конгресмени.

В момента не е ясно кой контролира върховната законодателна институция на САЩ. Със сигурност обаче, нов Президент официално признат, няма.

От Националната гвардия и от Пентагона са отказали да пратят войски, които да "воюват с народа". Местната полиция е в ръцете на Демократите, тъй като две трети от населението на столицата са негри. Но тя е безсилна пред подобно множество.

 

Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

06.01.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар