Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. Всички мои книги са публикувани безплатно в Интернет. Една по една, те се издават и на хартия от самия автор... В пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо. По-добре четете безплатно...

(Безплатното разпространение е временно спряно, със съдебно разпореждане. Но ще се преборим скоро да отпадне...)

ГЕРБ с трети опит за прокарване на Истанбулката под ново име - този път борим "домашното насилие"...

"Девети"  от Добри Божилов
ГЕРБ правят трети опит да пробутат соросоидния терор над семейството, който се провали с Истанбулската конвенция, а после - и със Стратегията за детето. Сега същото е под името "борба с домашното насилие".
Зад проекта стоят същите НПО-та и депутати, обединени около джендър, гей и транссексуалните каузи.

И отново се въвеждат какви ли не институции, които да се бъркат в живота на хората, да отделят едни от други, да отнемат деца "застрашени от насилие" и пр. Предвидени са дори абсурди от типа на "изнасилване в брака". Какво точно значи това?

Представете си, ако дори в брака има изнасилване, до къде ще стигнат обвинения за секс извън брака. Можем да стане някакъв скандинавски кошмар, при който дори само показанията на "жертвата" са достатъчни, за да идеш в затвора. Та дори има "насилие" при поглед, намигване или грешна дума.

Гербаджиите бързат да пробутат закона "в последния момент" - преди края на настоящия злополучен парламент. После не е ясно ще имат ли мнозинство. Освен това, сега населението е заето с вируса, и с изборите, и няма да обърне внимание.

Очаква се обаче свирепа съпротива от опозицията, в лицето на БСП.

Да се надяваме и този път лудостта да бъде спряна...


Добри Божилов

26.02.2021

Няма коментари:

Публикуване на коментар