Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Тия дето нахлуха в Капитолия са последните нормални хора. Но както изглежда - вече са малцинство...

Тръмп е единственият нормален политик, от Рейгън насам. Единствен гледа Истината в очите - започна да налага мита на Китай и да връща работни места. И също - започна да изтегля войски от света, където не е ясно какво точно правят, но струват цели океани от пари. 
Само войната в Ирак струва 6 трилиона. И този Тръмп е идиот, и иска да съсипе демокрацията. А Буш и Обама, дето потрошиха реки от пари във войни - те са светци на американската мечта :)
Тия дето нахлуха в Капитолия са последните останали леко мислещи хора. Но както изглежда - вече са малцинство. Сега предстои ново отваряне към Китай, зелени сделки, може би - война в Украйна или в Иран.
А Тръмп - само псувни за него :)
 

Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

09.01.2021

Няма коментари:

Публикуване на коментар