Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Когато и да бяха насрочени изборите, Щабът и ГЕРБ щяха да нагласят "пикът" да е точно тогава...

Датата на изборите няма значение. Когато и да бяха насрочени, Щабът и ГЕРБ щяха да нагласят вируса така, че пикът да е точно тогава. За да не гласуват хората, и да остане само контролираният вот на управляващите.
Това e обективната реалност, и това е отговорът на разрастващата се истерия около изборите, и дори - опити да се обвини Президентът, че е виновен. Всъщност, Президентът направи консултации със самия Щаб, и с медицински лица, за което дори му се караха - защо не решава сам, а ги занимава тях. После и ГЕРБ поискаха ранни избори. Същото очакваше протестното обществено мнение. Т.е. датата на изборите беше правилната.
Но не е правилно да се затваряме очите пред очевидното направляване на пандемията, така че да има пик точно в датата на вота. Това е престъпление - едно от многото, за което и Бойко, и цялата му Шайка, трябва да бъдат избесени...
 
Добри Божилов, писател

"Девети", "Задругата", "Заветът"

18.03.2021

---
А ето и още мнения:
 
Две-три седмици и стигаме пика”, Бойко Борисов за третата пандемична вълна.
Колко “удобно”! Пикът ще бъде по време на изборите и изборната активност ще е малка. ГЕРБ пак на власт при милиардите. Както казах и преди, това е геноцид. Геноцид с който се постига власт. 
Всички диктатори ползват смъртта, за да са на власт. Глад, епидемии, мизерия... ГЕРБ и ДПС пропаднаха на нивото на африкански банди от Сомалия, Йемен и Южен Судан. Разликата е, че Брюксел не дава на Сомалия, Йемен и Южен Судан милиарди и така не участва в геноцид, както и тези територии не са членове на ЕС и НАТО.
 
Автор: Стефан Гамизов, фб

---

Припомняме, че на 1 март Бойко вдигна всички мерки, въпреки че вече имаше признаци на ръст в заразата, и бе по-логично да се продължи старата политика. Но той отвори всичко, напомпа вируса, и сега пикът се очаква точно по изборите. Ако Щабът има за цел да раздуе епидемията точно за вируса, идеално се справи. Щабът очевидно обслужва Бойко, а не здравето на народа.

При нарастващата паника, огромен дял хора няма да гласуват, т.е. само принудителният и корпоративният вот на ГЕРБ - да получи победа... 

 

Автор: Анонимен, от Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар