Когато и да бяха насрочени изборите, Щабът и ГЕРБ щяха да нагласят "пикът" да е точно тогава...

Датата на изборите няма значение. Когато и да бяха насрочени, Щабът и ГЕРБ щяха да нагласят вируса така, че пикът да е точно тогава. За да не гласуват хората, и да остане само контролираният вот на управляващите.
Това e обективната реалност, и това е отговорът на разрастващата се истерия около изборите, и дори - опити да се обвини Президентът, че е виновен. Всъщност, Президентът направи консултации със самия Щаб, и с медицински лица, за което дори му се караха - защо не решава сам, а ги занимава тях. После и ГЕРБ поискаха ранни избори. Същото очакваше протестното обществено мнение. Т.е. датата на изборите беше правилната.
Но не е правилно да се затваряме очите пред очевидното направляване на пандемията, така че да има пик точно в датата на вота. Това е престъпление - едно от многото, за което и Бойко, и цялата му Шайка, трябва да бъдат избесени...
 
Добри Божилов, писател

"Девети", "Задругата", "Заветът"

18.03.2021

---
А ето и още мнения:
 
Две-три седмици и стигаме пика”, Бойко Борисов за третата пандемична вълна.
Колко “удобно”! Пикът ще бъде по време на изборите и изборната активност ще е малка. ГЕРБ пак на власт при милиардите. Както казах и преди, това е геноцид. Геноцид с който се постига власт. 
Всички диктатори ползват смъртта, за да са на власт. Глад, епидемии, мизерия... ГЕРБ и ДПС пропаднаха на нивото на африкански банди от Сомалия, Йемен и Южен Судан. Разликата е, че Брюксел не дава на Сомалия, Йемен и Южен Судан милиарди и така не участва в геноцид, както и тези територии не са членове на ЕС и НАТО.
 
Автор: Стефан Гамизов, фб

---

Припомняме, че на 1 март Бойко вдигна всички мерки, въпреки че вече имаше признаци на ръст в заразата, и бе по-логично да се продължи старата политика. Но той отвори всичко, напомпа вируса, и сега пикът се очаква точно по изборите. Ако Щабът има за цел да раздуе епидемията точно за вируса, идеално се справи. Щабът очевидно обслужва Бойко, а не здравето на народа.

При нарастващата паника, огромен дял хора няма да гласуват, т.е. само принудителният и корпоративният вот на ГЕРБ - да получи победа... 

 

Автор: Анонимен, от Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар