Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Ако наистина са хванали руски шпиони, до дни ще ги разменят... Ако не ги разменят, значи е поредният цирк на Гешев...

Пред 2010 г. САЩ заловиха 10 руски шпиони, начело с красавицата Анна Чапман. Само след няколко дни, всички те бяха в Москва - разменени за 4 американски шпиони, арестувани по-рано от руснаците.

Бъдете сигурни, че ако Гешев наистина е заловил "руски шпиони", то те до дни ще бъдат в Москва. Русия знае как да се грижи за хората си, и никога не ги изоставя.

Но ако не последва подобна размяна, то бъдете сигурни, че Гешев разиграва поредния цирк.

Всъщност, аз за себе си, съм съвсем сигурен, че е точно това. Защото друго, освен циркове, от него не сме видели. Всъщност, понякога и с един цирк замазва друг. Така помпозната операция по "фалшивите пари" в ПЖИ-то, се оказа супер издънка. Съдията се е смеел как такъв ниско качествен реквизит от разпечатки за тържества, може да се приеме от някой за "пари".

И след като се провали тотално в този театър, Гешев подхвана отново "руските шпиони".

Ако ще ловим шпиони, реално трябва да започнем от американските. Целокупният ни народ знае, че 90% от политическия елит са американски служители. Нали сме "патриоти", нала така каза Гешев... Значи да чистим тия, дето никой не се съмнява, че са агенти...

Но да се върнем на руснаците.

Едва ли при напълно разбитата ни държава, у нас няма руски агенти. Със сигурност има. Но едва ли същата тази разбита държава, може да ги хване. Руските служби са от съвсем друго ниво. Те са в Топ 4 на най-добрите в света - голямата четворка - заедно със САЩ, Великобритания и Израел.

До момента, за 30 години, нямаме заловен и доказан руски шпионин. Преди това - при социализма, още имахме служби, и имаме заловени и доказани американски шпиони. Посочвам това, за да се види разликата.

"Девети"  от Добри Божилов

Всъщност, не бих изключил самият Гешев да е руски шпионин. Русия има навика да заставя агентите си да вършат привидни анти-руски акции, за да ги прикрива по-добре. Едни от най-свирепите русофоби и атлантици у нас, са били на обучение в Москва. Обикновено по този начин се вербуват разузнавачи (вкл. американците го правят). И ако видите атлантик или борец с Путин, който е особено активен, можете  да имате "едно на ум"...

А сега - идват избори, подпукахме шпионите в полза на Премиера-Слънце, на когото всички в Главна прокуратура дължим съществуването си... :)

 

Добри Божилов, писател

"Девети", "Задругата", "Заветът"

19.03.2021

Няма коментари:

Публикуване на коментар