Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Има ли нормален човек, който вярва, че Русия ще взривява военни складове на чужда територия, и то на страна-членка на НАТО!

Наистина ли има нормален човек, който да вярва, че Русия ще взривява военни складове на чужда територия, и то на страна-членка на НАТО!

"Девети"  от Добри Божилов
Това е фактическо обявяване на война. Има граници от Студената война, които не са преминавани. Рискът от разкриване е огромен. Дори да нямат доказателства, на западните служби ще им е пределно ясно кой е виновен. А войната не е съд, и може да избухне и без ясни доказателства.
Но най-важното е, че подобна акция може да доведе до ответен удар - да се взриви военен склад на руска територия. Т.нар. "прокси война". Припомням как след като убиха ирански генерал, САЩ загубиха свой висок шеф в ЦРУ, самолетът му свален някъде над Афганистан.

Спрямо Русия няма предприети подобни действия през 2014 г., когато е взривът в Чехия.
Следователно едва ли имат нещо общо.
Но най-важното е нещо друго - това били 50 тона боеприпаси, хипотетично предназначени за Украйна. В Европа има хиляди тонове свободни боеприпаси, които за нищо не се ползват. Ако трябва да се замени доставката за Украйна, ще е без проблем. Самата Украйна е едър оръжеен производител и разполага с хиляди тонове екзплозив. Т.е. подобна микро-тактическа операция няма смисъл, на фона на рисковете за агентите, изпълняващи я. И геополитическите последствия.
Т.е. наблюдаваме цинична пропагандна кампания срещу Русия, насочена към полирани съзнания, каквито 30 години вече се опитват да ни оформят. За зомбита дето не мислят, става...
На запад аудиторията очевидно отдавна е подобна...

 

Добри Божилов, писател

"Девети", "Задругата", "Заветът"

19.04.2021

 

1 коментар:

  1. Има алкаши в делириум, които халюцинират примерно много политици в Украйна, полски дисиденти, пивные алкаши от Чехия и т.н.

    ОтговорИзтриване