Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Пореден бездарен компромат от ГЕРБ - язовир изпуснат 0,7%, го обявиха за "напълно източен" с разтягане на графика в Excel...

Натиснете върху изображението за увеличение

Пореден бездарен опит за компромат от ГЕРБ. От един язовир са изпуснали 0,7% от височината му, но ГЕРБ нарисували графика, в която от 345 до 343 промяната е раздута гигантско - заема целия лист отгоре до долу. Но ако видите цифрите, ще забележите разликата.

"Девети"  от Добри Божилов

Самият крадлив бивш министър обаче казва, че този язовир се пълни много бързо, и се налага често да се изпуска, за да не залее пътя. Т.е. "умишленото източване" очевидно не е умишлено, а планирано.
Но най-важното е друго - основното е какъв ремонт са направили гербаджиите - с бутилка от "Кока Кола". Страшна технология за 2 милиона! И най-накрая - как може да се установи измама в язовир, без да се изпусне поне част от водата? Всичко иначе остава скрито.

 

Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът", "Девети"

13.06.2021

Няма коментари:

Публикуване на коментар