Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Глупак е онзи, който вярва, че Жан Виденов е човек на Гергов...

 

Глупак е онзи, който вярва, че Жан Виденов е човек на Гергов. Да припомня - през 1995 му приписваха олигархични връзки, кръгът "Орион", ала бала. Накрая се оказа, че Жан не е откраднал нито 1 стотинка! 

"Девети"  от Добри Божилов

И не само това - той е единственият премиер, който се сби не само със Сорос, но и с местните мутри от "Мултигруп". Отряза им схеми за милиарди с "Кремиковци" и "Булгаргаз". И най-вече - той е единстевният премиер, който се скара дори с Русия! И изгони "Газпром", с опитите му да завземе газопреносната мрежа. По-късно, "сините русофоби" подариха газта на Русия, заедно с Лукойл и много други стратегически обекти.
Много лесно е да се плюе по един човек, но хората се съдят по делата им. Жан е можел да бъде милиардер - като Бойко, Костов, Царо и всички останали. Да бъде много по-богат и от Гергов. Но не е станал такъв.
Толкова по въпроса за мисленето му, и за това какъв е...

 

Добри Божилов, писател 

"Задругата", "Заветът", "Девети"

05.07.2021

Няма коментари:

Публикуване на коментар