Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Схемата: ГЕРБ влизат, за да вържат кворума, ДПС излизат, за да стигнат гласовете на ИТН и БСП...

Схемата на Сараите, за избор на правителство, и за фактическо "приватизиране" на протеста, чрез "Има Такъв Народ", е вече ясна.

"Девети"  от Добри Божилов

Това ще стане като на едното крило на мафията - ГЕРБ, е възложено да осигури кворума, с което да изключи подобна съпротива от опозицията - ДБ и "Изправи се". Борисов вече обяви, че ще влязат в зала, и ще гласуват "Против".

Самото гласуване обаче е без значение, по-важното е, че с депутатите от ГЕРБ се осигурява кворум, т.е. заседание ще има.

Следва обаче другата част от схемата - как да мине кабинетът с по-ниско мнозинство. Това ще стане като групата на ДПС отсъства, заедно с неколцина депутати от ГЕРБ, може би и такива от колебаещите се от "Изправи се". Целта е кворумът да не задмине 201 души.

Тогава гласовете на ИТН и БСП ще могат да изберат кабинет - те са общо 101.

ДПС има 29 депутати, а ГЕРБ могат спокойно да жертват 7, без да провалят кворума. Стават общо 36. Ще им трябват не повече от 3 други "липсващи" от хората на Мая или от ДБ. Ако допуснем, че ДБ удържат на дисциплината, то в "Изправи се" ситуацията е доста разнородна, и всичко е възможно.

На страната на мафията е още един организационен момент. Ако ДБ и "Изправи се" се регистрират, то тогава ГЕРБ може да извади въпросните 3 депутати от своите, и така да свали кворума. Ако ли пък опозицията не се регистрира, тогава става още по-лесно - регистрирани само ИТН, БСП и ГЕРБ, правят 164 депутати. И всичко минава "от раз" със 101 гласа "За" и 63 "Против" - театрално изиграни от хората на Бойко...

Доган е пресметнал всичко, единствената въпросителна е при подобна подмяна (ИТН са изцяло протестен вот), какво ще се случи на улицата пред Парламента...

 

Добри Божилов, писател

"Задругата""Заветът""Девети"

04.08.2021

1 коментар:

  1. НАРОДНА Република БЪЛГАРИЯ на летните олимпийски игри 1988
    НАРОДНА Република БЪЛГАРИЯ се състезава на Летните олимпийски игри 1988 в Сеул, Южна Корея.
    Страната печели общо 35 медала – 10 от които златни и се класира на 7-о място в общото класиране.
    Медал Спортист Вид спорт Дисциплина
    1 Златен медал Христо Марков Лека атлетика троен скок
    1 Златен медал Йорданка Донкова Лека атлетика 100м с препятствия
    1 Златен медал Ивайло Маринов Бокс до 48 кг
    1 Златен медал Ваня Гешева Кану-каяк каяк, 500м
    1 Златен медал Любомир Герасков Спортна гимнастика кон с гривни
    1 Златен медал Таню Киряков Спортна стрелба Въздушен пистолет
    1 Златен медал Таня Богомилова Плуване 100м бруст
    1 Златен медал Севдалин Маринов Вдигане на тежести до 52 кг
    1 Златен медал Борислав Гидиков Вдигане на тежести до 75 кг
    1 Златен медал Атанас Комшев Борба класическа борба, до 90 кг
    2 Сребърен медал Стефка Костадинова Лека атлетика Висок скок …

    ОтговорИзтриване