Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

"Изгореният" - пълната нередактирана версия на "Заветът", е публикувана безплатно като Е-книга...

"Заветът" - втората книга от Хрониките на Задругата, бе издадена през 2020 г. и се превърна в бестселър. Сега излиза безплатно, като електронна книга, под оригиналното си заглавие - "Изгореният". Налична е също във вариант за печат (А4, по 2 страници на всяка - вж. най-долу).

Така публикуваната версия е с около 50% по-голяма от излязлата на хартия. В името на пестенето на страници, с цел по-голяма цена, спрямо разходите, издателите обичат да осакатяват книгите, което наричат "да е в по-сбит вид". Това лишава читателите от възможността да се насладят на пълното послание на автора.

В този вариант ще разберете за задграничните дейности на Задругата във Венеция, за изпитанието чрез женско изкушение, за свещениците и манастирите, в които се пазят тайните оръжия на Братството, както и много други детайли, неправилно съкратени в "Заветът".

Авторът не се отказва и от първоначалната версия, така както Димитър Димов не се е отказал от нито една от двете редакции на "Тютюн". Но по-пълна, и с по-точно заглавие е тази електронна книга...

Приятно четене...


Добри Божилов

16.10.2021

 

Безплатно сваляне от тук:

"Изгореният"

"Изгореният" - Версия за печат 

Няма коментари:

Публикуване на коментар