Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

С демонстративната си обич към Украйна, Западът прикрива омразата си към Русия...

Бившият Чешки президент Вацлав Клаус е казал нещо много мъдро: "С демонстративната си обич към Украйна, Западът прикрива омразата си към Русия". Това е точно така. Те не считат руснаците за хора, искат да ги унищожат, и винаги е било така.
Но друго е по-важно - в тази група влизаме и ние. И нас не ни считат за хора, ние сме към "руснаците". Там са и украинците. Един и същи човешки боклук, който трябва да бъде затрит, за да има място за "висшите раси" на англо-саксонците.
С нас, и с украинците заиграват, само когато сме им полезни - да насъскват едни славяни срещу други. Вътрешно - и ние им пречим, точно като Русия. Защото сме друг език, друга култура!
И в мелачката ще идат и всички Шаламановци, Тагаревци и всякакви подобни. И на тях се гледа като на пушечно месо, нищо друго.
И всичко това знаете ли кой го установи пръв?
Руснаците!
Те бяха много преди нас в неолибералните реформи. Руските милиардери отидиха на Запад и мислеха, че ще ги приемат за равни. Но не ги приеха. Абрамович и Алекперов са "олигарси", те са нещо различно от Бил Гейтс и Марк Зукърбърг. Втора ръка хора са те, защото са руснаци.
Омразата към Русия се вижда дори в налудничави действия по санкции на руски спортисти и културни дейци - музиканти, художници и пр.
Ако не сте разбрали, войната е запалена срещу цялото славянство.
И чехите също са славяни. И един умен чех - Клаус, го вижда. Чехи, поляци - те са най-англизираните славяни, най-много са се доближили до Запада. Но и те ще идат в мелачката. На света има място само за саксите! Това е политиката на западния елит. Не казвам западния народ, защото той отдавна е с промит мозък и превърнат в стадо. Човек, който дава 200 паунда за билет за мач, който може да гледа без пари по телевизията, не е много човек. Идеалната овца за стригане. И за манипулиране. Щом са го убедили да плаща толкова за глупост, колко му е да го убедят, че Путин е Дявол...
Но ние сме на пътя към мелачката, правете си сметката... Всички - и Инджев дори...

Добри Божилов, писател
22.04.2022

1 коментар:

  1. По време на своя мандат като президент Клаус получава международна известност със своите радикални възгледи по въпроси като глобалното затопляне и бъдещето на Европейския съюз, както и с широката амнистия, която обявява в края на мандата си.

    ОтговорИзтриване