Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Епопея на охулените - Во чрево Адово...

Важно място ли е България, и тръгват ли от тук бедите ни?
Само помислете - заради България, Първата световна война се проточва до цели 4 години. Само защото България заема страната на Германия, и разнебитва съюзниците на Антантата на Балканите. Прекъсната е връзката между Русия и Англия. Тази връзка е толкова важна, че Чърчил жертва хиляди млади британци в налудничава акция да мине през Проливите с кораби. Естествено, това е невъзможно - оръдията от сушата разнебитват всичко.
Оставена без връзка със съюзниците си, Русия колабира през 1917 г. Избухва Февруарската революция, която помита царя, а през октомври идват болшевиките. Царското семейство е избито зверски, а с вековната империя е свършено. На нейно място се появява СССР.
Нищо от това не би се случило, ако България бе на страната на Антантата. Войната щеше да свърщи още 1916 г. с разгром на Германия.
Следващ факт - Хитлер губи 2 месеца, които му костват победата на Изток, за да превземе Балканите. Ако бе тръгнал по-рано, нямаше да затъне в снеговете под Москва, и може би щеше да победи. Но той рискува това, за да е сигурен чии са Балканите.
Още един факт - Византийската империя печели още 2-3 века, благодарение на превземането на България през 11 век. Още при Симеон тя е разнебитена. Но после се възстановява, и влага огромни ресурси, за да си върне Балканите. Ресурси, нужни и за далеч по-опасния враг, в лицето на арабите. Но го прави.
Още един факт - незабавно, след като превземат Константинопол през 1204 г., кръстоносците поглеждат на... Север. Откъдето са дошли. Не гледат на юг - към сарацините, светите земи, нито към Никейската империя, която се опитва да ги изтласка обратно. Не. Първо поглеждат на Север, и нахлуват в България на цар Калоян, за да завземат Балканите. Преди всичко друго. С разгрома им, се слага край на самата идея за тази империя, и с времето тя е обречена.
Деспот Теодор Комнин през 1230 г. нахлува в България, въпреки че уж е тръгнал към Константинопол с огромна войска. Защо?
През 1404 г. Османската империя е разрушена и фактически занулена от монголския предводител Тимур. Султанът е пленен и разкарван в клетка да го гледат по пазарищата. А съпругата му е принудена да сервира на вождовете на татарите гола.
От империята остават само... Балканските владения. Т.е. България, в която се сбиват синовете на султана. Но опирайки се на тези земи, империята се преражда и в следващите векове се превръща в чудовище - от Саудитска Арабия до Виена.
Иван Вазов нарича България "чрево адово" - толкова сме важни, че ако се освободим, Османската империя е обречена (което се доказва и от практиката).
В по-нови времена - България е инфилтрирана от хиляди западни агенти, които да ни държат в подчинение, въпреки че народът като цяло, не е много про-западен. Хвърлят се милиарди в НПО-та и подкупени политици. Разруши се армията ни, а икономиката ни бе изкупена от чужденци. Защо?
Очевидно защо - за да държат контрол над Полуострова.
И накрая - виждате как нашите политици са склонни на налудничави анти-български решение, стига да са про-западни. Защото това не са наши политици, а чужд елит. А България им трябва като територия. И те я имат.
Балканите са ключова световна територия, а България държи центъра на Балканите. Помислете какъв виртуоз трябва да си в политиката, дори за да оцелееш тук...
(следва)
 
Добри Божилов
18.07.2022
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар