Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Ицо Хазарта се превърна в това, което изобличаваше в песните си...

Как човек става за резил?
Безспорен факт е, че Ицо Хазарта има талант. В стил, приеман като противоречив, но все пак - неизменна част от съвременната култура, подобно на графитите.
Този тип изпълнители са израз на бунта срещу корупцията, покварата, простотията и огромен брой други несправедливости. В САЩ, рап певците вършат същото, някои от тях дори ги убиват (напр. Ту-Пак).
Безспорен факт е, че песента "Имам човек" напълно отговаря на реалността, осмива я, изобличава я.
И накрая - Ицо Хазарта ще гласува за правителство, дето ще слага "свои хора" навсякъде, ще съгласува с посланици, ще ползва "нашето МВР" за изборите, и дори признава, че има 7-10% поддръжка, но с мурафети са получили повече...
Той ще гласува за това.
Огромен позор и изплюване на всичко, което си внушавал толкова години. Какво ще остане от името на Ицо Хазарта, след като се е превърнал в това, което е изобличавал с творчеството си?

Добри Божилов, писател
02.06.2023

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар