Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Защо социолозите "грешат" винаги в полза на ГЕРБ...

В социологията има някаква "грешка", за да се разминават толкова често официални от прогнозни резултати. Това каза виден социолог.
Аз ще му кажа и каква е тя.
Систематичната грешка е съвсем ясна - казва се "ГЕРБ". Когато грешките са случайни, те трябва да са и в двете посоки. А на всички избори, грешките на екзит-пола се оказват все в полза на ГЕРБ.
Да припомним как "победи" Плевнелиев. Цял ден екзит-полът тръби 15-20% разлика. Накрая би едва едва с 5%.
Т.е. с тия дето не отидоха да гласуват, заради убийствения резултат на екзит-пола. Сега същото и с Фандъкова.
Няма филм просто в науката "Статистика", всички грешки да са в една посока. Т.е. има умисъл и той е съвсем ясен... :)

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар